30.10.2017

Panorama Bar saa oman rinnekabiinin – säännöllinen iltaliikenne Tahkon huipulle alkaa

Tahkon perinteinen rinneravintola Panorama Bar on hankkinut tulevaksi talveksi oman tampparin.

Tampparin alustalle rakennetun 20-paikkaisen kabiinin kyydissä Tahkon huipulla sijaitsevaan ravintolaan pääsee jatkossa nopeasti myös iltaisin, kun rinnekeskuksen hiihtohissit on suljettu.

Kabiini liikennöi talvella säännöllisesti Tahkon keskustan ja Panorama Barin välillä.

Oman kabiinin hankkiminen tuli ajankohtaiseksi ravintolalaajennuksen jälkeen.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kävijämäärät kasvussa

 Panorama Bar on nyt 90-paikkainen rinneravintola, joka tarjoaa 180° näkymän ja toimii myös iltaisin. Olemme iloisia, että voimme nyt tarjota asiakkaillemme myös elämyksellisen matkan Tahkon huipulle, iloitsee Panorama Bar -yrittäjä Harri Jokela.

Panorama Bar sai kabiini-investointiin tukea Itä-Suomen ELY-keskukselta.

– Ilman ELY-keskuksen investointitukea tällaisen palvelun tuottaminen ei olisi mahdollista. Olemme hyvin tyytyväisiä, että hanke toteutui ja voimme parantaa palveluamme Tahkon alueella. Investoinnin ansiosta voimme työllistää 4–5 henkilöä lisää talvisaikaan, kiittelee Jokela.

– Usein puhutaan, että yrityksellä pitää olla punainen lanka, jota pitkin viedä yritystä eteenpäin. Me puhumme elämyslangasta. Elämys alkaa jo matkalla Panoramaan, jossa se jatkuu illallisen merkeissä. Ilta päättyy alastuloon kabiinin kyydissä, ja muistot upeasta illasta jäävät muhimaan, Jokela maalailee.

Tahkon suosituin selfie-paikka

Tahkon kävijämäärät ovat kasvaneet perinteisen talvisesongin ulkopuolella. Panorama Bar on kasvaneen kysynnän myötä laajentanut aukioloaikojaan kesän ja syksyn aikana.

– Tahkon portaat ovat lisänneet hurjasti asiakasmäärää Tahkon huipulla,  toteaa Harri Jokela.

Viimeisin investointi huipulla on ulkoterassin laajennus.

Halusimme tarjota kaikille Tahkon kävijöille ehdottomasti parhaat maisemat yli saaristoisen Syvärinjärven. Sen vuoksi laajennamme ulkoterassiamme rohkeasti ja olemme myös lisänneet erillisen näköalatasanteen, josta uskomme tulevan Tahkon suosituimman selfie-paikan, Jokela arvioi.

Lähde ja kuva: Kuopio-Tahko Markkinointi

Lue myös: 

Ylläs uudistuu – luonto on nyt ykkönen

Luetuimmat