11.7.2024

Polestar 6 sähköavo esittäytyy mietona ja tulisena versiona Goodwoodissa

Kuva Polestar
Polestar 6 Concept Goodwood Festival of Speed avoauto sähkö

Goodwoodin kartanon mailla nähdään avoauto Polestar 6:sta peräti kaksi versiota, riippuen kiireen määrästä.

Polestar on jälleen mukana perinteisessä Goodwood Festival of Speedissä. Viime vuonna merkki esitteli Polestar 3:sta ja Polestar 5:sta, mutta tänä vuonna ilmeisesti usko on parempaan säähän (Moottori+). Ruotsalaistaustainen sähköautomerkki nimittäin esittelee Brittien kesässä peräti kaksi versiota sähköisestä avoautosta.

Polestar 6 Concept sähköavo Goodwood

Avomalli Polestar 6 Concept suorittaa dynaamisen ensiesiintymisen Goodwoodin kartanon pihatiellä, eli konseptiautosta matka on jatkunut jo lähemmäs tuotantomallia. Auto on sukua Polestar 5:lle ja molemmat pohjautuvat Polestar Performance Architecture -alumiinirakenteeseen.

Polestar Concept BST sähkö sportti

Polestarin osastolla Festival of Speedissä nähdään kasvaneen Polestar-malliston lisäksi tuore Polestar Concept BST, joka on Polestar 6:sta jalostettu urheiluversio. Concept BST:ssä on yksilöllinen kori, joka kattaa suuret pyöränkaaret, jotka viittaavat kasvaneeseen raideleveyteen. Pyöränkoteloihin mahtuvat myös 22-tuumaiset taotut vanteet.

Polestar Concept BST sähkösportti

Concept BST viittaa jatkoa Polestar 2:sta nähtyihin BST-erikoismalleihin ja ainakin Concept BST itse täyttää erikoisen tunnusmerkit. Verrattuna Polestar 6:een autossa on erilainen konepelti kookkaine ilmanohjaimineen. Eikä noin kookasta takaspoileria kätke mikään, joten sen voinee olettaa tulevan tarpeeseen.

Concept BST Polestar 6 sähköavosportti

– Tämä malli on osoitus siitä, kuinka pitkälle voimme viedä suorituskykykeskeisen brändimme. Se on Polestar potenssiin kymmenen ja näyttää, millä tavoin voimme käyttää BST-ratkaisuja mallistossamme tulevaisuudessa, sanaili Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat