27.5.2021

Renault Express -pikkupaku alkaen 19 390 euroa – 20 hevosvoimaa lisää tonnilla

Renault Express

Suomessa vaivihkaa myyntiään kasvattanut Renaultin hyötyajoneuvomallisto on uusiutumassa. Poppoon edullisimman – Renault Express -pikkupakettiauton hinta alkaa alle 20 000 eurosta.

Maaliskuussa uutisoimme Renaultin hyötyajoneuvojen uusiutumisesta. Valikoimaan kuuluu kevyiden pakettiautojen saralla kaksi eri mallia: Kangoo ja Express. Näistä jälkimmäinen on nyt Suomessa, mutta astetta kehittyneempää Kangoota (josta on tulossa täyssähkömalli ensi vuoden puolella) joudutaan odottamaan luultavimmin syksyyn saakka.

Renault Express tulee markkinoille täydentämään Dacia Dokker -pakettiauton paikkaa. Kyseessä on siis malliston edullisemman pään vaihtoehto – maahantuojan mukaan auto sopii erinomaisesti perinteiseksi työjuhdaksi.

Renault Express

Auto on tarjolla ainoastaan 1,5-litraisella dieselmoottorilla ja kuusilovisella manuaalivaihteistolla. Tehoversioita on kuitenkin kaksi: 75- ja 95-hevosvoimaiset. Vääntöä laiskempi versio tarjoaa 220 newtonmetriä ja tehokkaampi 20 Nm tätä enemmän.

75-hevosvoimaisen mallin alkaen-hinta on Suomessa 19 390 euroa – tehokkaamman mallin valitseminen kustantaa vain tuhat euroa tätä enemmän.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Vakiona vain välttämättömyydet

Expressin vakiovarustelistalla ei voi hirveästi revitellä, mutta se tarjoaa silti monelle pakettiautoilijalle oleelliset asiat, eli ilmastoinnin, 12 voltin virran ulosoton kojelaudassa, 180 astetta aukeavat takapariovet, bluetoothilla varustetun tietoviihdejärjestelmän, vakionopeussäätimen ja säilytyshyllyn tuulilasin takana katonrajassa.

Renault Express

Lisävarusteena autoon voi valita muun muassa ajoavustinpaketin 8-tuumaisella tietoviihdejärjestelmän kosketusnäytöllä, navigointilaitteen, lisävirranottopaikkoja, digitaalisen kamerataustapeilin, katvealueen varoitusjärjestelmän, tavaratilan LED-valot ja langattoman älypuhelimen lataustelakan. Myös kuljettajan kyynärnoja kuuluu lisävarusteiden puolelle.

Lähde ja kuvat: Renault