14.8.2020

Seuraava BMW M3 saapuu vihdoin myös farmarina

Tavarat kyytiin ja ratapäiville! BMW M3 Touring saapuu vihdoin virallisesti baijerilaistehtaan valikoimaan osaksi M3- ja M4-mallistoa.

BMW:n M-mallin farmariversiot ovat olleet monien haaveina, sillä viralliset sporttifarkut ovat jääneet harvinaisiksi herkuiksi. Nyt Münchenissä on kuitenkin todettu, että M3 sedanin, M4 coupén ja M4 avomallin lisäksi tilausta olisi myös M3 Touringille.

BMW muistelee samassa yhteydessä, että vuonna 2000 se esitteli M3 Touring -prototyypin E46-polven autosta ja totesi tuolloin, että M3:n ja Touring-farmarikorin yhdistelmässä voisi olla ideaa. Valmistaja muisteli erikoisia M3-prototyyppejä vuonna 2016 M3:n täytettyä 30 vuotta.

BMW M3 Touring

Varsinaisesti uusi M3 sedan ja M4 coupé esitellään syyskuussa, mutta nyt BMW on kiusoitellut tulevasta M3-farmariversiosta takavalojen luonnoksella. Luvassa on tehtaan mukaan suorituskykyistä kuusisylinteristä hupia viidellä ovella ja tavaratilalla varustettuna. Myös keulan kookkaat ilmanottoaukot ja takapuskurin neljä pakoputkenpäätä kuuluvat asiaan. Valmistajan mukaan M3 Touring asettaa uuden tason keskikoon premium-luokan farmarimallien ajamisen ilolle ja käytännöllisyydelle.

M3 Touring saapuu tehtaan mukaan parin vuoden päästä, sillä malliversion kehitystyö on vielä kesken.

Lähde ja kuvat: BMW

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat