21.11.2017

Trivago palkitsi taas: Rovaniemen Arctic Light on jälleen Suomen paras

Arctic Light Hotel Trivago Suomen paras 2018

Pohjoista valoa juhlistava Arctic Light Hotel nousi jälleen Suomen ykköseksi hotellihakupalvelu Trivagon rankingissa.

Hotellihakukone Trivago on listannut jälleen Suomen parhaat majapaikat. Tällä kertaa palkinto oli jaettu useampaan kategoriaan ja parasta hotellia jahdattiin 5 tähden, 4 tähden, 3 tähden, vaihtoehtoisten majoitusten sekä parhaan hintalaadun kategorioissa.

Arctic Light Hotel Trivago Suomen paras 2018

Suomessa harvalukuisen 5 tähden luokan voitti tänäkin vuonna rovaniemeläinen Arctic Light Hotel. Keskustan tuntumassa sijaitsevaan kauppalantaloon remontoitu hotelli tarjoaa viimeistä piirtoa myöten huolitellun yöpymiselämyksen. Samalla hotellissa juhlitaan pohjoisen usein vähäistä mutta maagista valoa ja Rovaniemen punanuttuinen maailmantähti loistaa poissaolollaan.

Arctic Light Hotel tarjoaa matkailijalle upean elämyksen aina concierge-palvelusta alkaen, mutta todelliseen maailmanmaineeseen hotelli on noussut ainutlaatuisella aamiaisellaanSara La Fountainin suunnittelema kevyt ja värikäs ruokavalikoima antaa helppoa virtaa pimeisiin päiviin ja samalla se on erinomaisen vaihtoehto perinteisille aamiaisruuille.

Trivagon Suomen 5 tähden hotellikategoriassa Arctic Light Hotel jätti taakseen kovan helsinkiläiskolmikon Hotel Haven, Hotel Kämp ja Hilton Helsinki Kalastajatorppa. Viiden tähden hotelliksi upeasti Arctic Light Hotel ylsi myös kolmannelle sijalle Trivagon hinta-laatusuhdetta mittaavalla listalla.

Onnea Suomen parhaalle viiden tähden hotellille vuonna 2018!

Lähde: Trivago Kuvat: Aake Kinnunen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat