1.6.2020

Uusi Toyota Hilux naamiokuvassa – Fernando Alonso testasi autoa ilman naamiota

Uusi Toyota Hilux

Naamiokuvassa esiintyy tänä vuonna uudistuva Toyota Hilux. Ralli-Hiluxilla harjoittelemisen ohessa naamioimaton Fernando Alonso ennätti lausua muutaman sanan tulevasta faceliftistä.

Viime vuonna muuan Fernando Alonso ja kartturi Marc Coma harjoittelivat Espanjassa tämän vuoden Dakar-rallia varten. Ralli-Hiluxin lisäksi ajettavissa oli tänä vuonna uudistuva perus-Hilux.

Naamiokuvassa Toyota Hilux esittelee uusia kykyjään. Valmistajan mukaan pinnan alta löytyy uusi 2,8-litrainen moottori. Myös jousitusgeometriaa on päivitetty. Tavoitteena on ollut ylläpitää Hiluxin imagoa laadun, luotettavuuden ja kestävyyden suhteen.

– Hilux on ikoni ja olen aina ollut tämän auton fani, ja oli upeaa nähdä ensimmäisten joukossa uudistunut versio. Oli myös erittäin mielenkiintoista testata autoa haastavissa olosuhteissa vieden auto äärirajoille. Uusi 2.8-litrainen moottori käyttäytyy mainiosti ja uudistuneen jousitusgeometrian vaikutuksen huomaa todella positiivisessa hengessä. Vaikka viet Hiluxin limitille, on se edelleen mukava. Uskon todella, että uudistunut Hilux on voittamaton, sanaili omalla naamallaan esiintynyt kaksinkertainen Formula 1 -maailmanmestari Alonso.

https://youtu.be/ZbdAIGtt2Yk

Dakarissa ralli-Hilux, Alonso ja Coma saavuttivat kunnioitettavan 13. sijan yleiskilpailussa auton kaatamisesta huolimatta.

Uudistuva Toyota Hilux esitellään vielä tänä vuonna ja Moottorin saamien tietojen mukaan naamiokuvioinnin alta paljastuu ainakin avolava.

Lähde ja kuva: Toyota

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat