14.9.2016

Volkswagen Sharan ja Tiguan saavat lisää nelivetoa

Volkswagen Sharan hevonen

Sharanin ja Tiguanin voimalinjat saavat uudet yhdistelmät tutuista vaihtoehdoista.

Volkswagenin voimalinjaleikissä on arvottu uudet DSG-vaihteistoon ja 4Motion-nelivetoon luottavat yhdistelmät tila-auto Sharaniin ja katumaasturi Tiguaniin.

Valmistajan muhkea tilaihme Sharan saa mallistoonsa nyt malliston huipulla olevan 184-hevosvoimaisen 2.0 TDI:n, joka tulee siis tarjolle nelivedon muodossa aiemman etuvedon lisäksi. Vaihteistona moottorin yhteydessä on aina seitsämänvaihteinen DSG-kaksoiskytkinautomaatti.

Volkswagen Sharan Cam-Connect hevonen

Samalla Volkswagen mainostaa myös Car-Net-sovelluksiin kuuluvan Cam-Connectin olevan mahdollinen Sharanin viihdejärjestelmien yhteydessä: ominaisuuden avulla GoPro Hero 4 -seikkailukameran omistajat voivat monitoroida esimerkiksi takapenkin räpätystä ja katsella kameran näkymää kojelaudan näytöstä. Volkswagenin mukaan Sharanin tapauksessa ominaisuus toimii hienosti myös hevostrailerin kanssa, joten sovelluksen avulla voi tarkkailla hevosen kuulumisia kuljetuksen aikana.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI TSI

Uudenkarhea Tiguan puolestaa yhdistää vihdoin sekä nelivedon että DSG-vaihteiston 150-hevosvoimaisen 1.4 TSI bensaturbon kanssa. Yhdistelmä on ennättänyt jo meillekin asti ja sen hinnat alkaen on Trendline-varustetason 39 794,58 euroa.

Lähde ja kuvat: Volkswagen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Katso myös:

Luetuimmat