2.7.2016

Volkswagen Touareg kesäbilettää Executive Editionilla

Volkswagen Touareg "Executive Edition"

Volkswagen Touareg irroittelee kesän kunniaksi erikoiserällä. Executive Editionin merkittävin anti on makean näköinen malbecinpunainen värisävy.

Volkswagen Touaregin erikoiserä aloittaa Volkswagenin mukaan valmistajan kesänvieton. Executive Edition tuo vaivihkaisia mukavuuspäivityksiä saksalaisvalmistajan suurimpaan katumaasturiin.

Tarjolla on nyt viinirypäleen mukaan nimetty tummanpunainen Malbec Red -värisävy. 20-tuumaiset Mallory-vanteet ovat vakiovaruste, mutta myös muita 20- ja 21-tuumaisia vannevaihtoehtoja on tarjolla. Sivu- ja takalasit ovat valmiiksi tummennetut, ja savusävytyksen ovat saaneet myös LED-takavalot.

Sisällä Executive Edition uskoo mustaan nappanahkaan tupakanvärisillä kontrastiompeleilla. Etupenkit ovat ilmastoidut, jotta nahkapenkki ei olisi kesälläkään turhan tukala. Istuimen lämpötilan lisäksi tuuletuksen voimakkuutta voi hallita erikseen. Lisäksi sisustassa on viljelty jalopuulistoja, teräksiset kynnyslistat ovat valaistut ja varustettu merkinnällä "Executive Edition".

Lähde ja kuva: Volkswagen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Katso myös:

Luetuimmat