21.7.2017

Yhteiskäyttöpalvelu DriveNow laajentaa tuotevalikoimaa tuntipaketteihin

DriveNow

Uudet tuntipaketit helpottavat erityisesti pääkaupunkiseudun matkaajien tai elämysreissuilijoiden arkea.

Toukokuussa pääkaupunkiseudulla aloittanut autojen DriveNow-yhteiskäyttöpalvelu laajentaa tuotevalikoimaansa. Nyt DriveNow-auton voi vuokrata itselleen kerralla myös 3 tai 6 tunnin ajoajalla. Käytännössä tuntipakettien avulla on helpompaa suoriutua pääkaupunkiseudulle kohdistuvista matkoista tai pidemmistä elämysreissuista.

Kolmen tunnin ajo- ja pysäköintipaketti on hinnoiteltu 59 euroon ja se sisältää 150 ajokilometriä. Kuuden tunnin paketti kustantaa puolestaan 99 euroa ja sisältää 200 ajokilometriä. Normaaliin DriveNow-tapaan hinnat sisältävät kaikki auton käyttökustannukset.

– DriveNow-palvelua käytetään tällä hetkellä erityisesti päivittäiseen liikkumiseen kaupungin sisällä ja lentokenttämatkoihin. Odotamme, että nyt saataville tulevat tuntipaketit lisäävät DriveNow-palvelun käyttöä myös toiminta-alueen ulkopuolelle suuntautuviin retkiin esimerkiksi Nuuksion kansallispuistoon, kylpylään tai vaikkapa pidempiin ostosreissuihin, selventää DriveNow Finlandin liiketoimintajohtaja Timo Valtonen.

DriveNow

Myös tunnin reissut helpottuvat, sillä jatkossa DriveNow tarjoaa 45 minuutin ajon jälkeiset 15 minuuttia ilmaiseksi. Käytännössä tunnista maksetaan jatkossa siis vain 45 minuutin käytön verran.

– Hyöty on asiakkaalle merkittävä. Tasan tunnin ajo maksaa ilmaisten lisäminuuttien myötä vain 25,65 euroa. Mikäli auto sattuisi olemaan vielä lisäksi Drive’n Save-tarjoushinnan mukainen, yhden tunnin ajon hinnaksi tulee vain 18 euroa, Valtonen laskee.

– Tuntipaketit ja yli 45 minuutin ajon päälle tulevat ilmaiset 15 ajominuuttia ovat jo käytössä Euroopassa, jossa ne ovat saaneet paljon kiitosta, Valtonen kuvailee.

Aiemmin heinäkuussa DriveNow toi tarjolle Drive'n Save -tuotteen, jonka ansiosta pidemmän aikaa seisseen auton voi saada käyttöönsä 30% alenuksella, eli 40 sentin minuuttihinnalla.

Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla palvelua käytetään tällä hetkellä noin 20–25 minuutin matkoihin. Toukokuussa Euroopasta Suomeen rantautunut palvelu keräsi ensimmäisen kuukautensa aikana yli 8 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Lähde ja kuvat: DriveNow

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat