BMW polkupyörä

Ajoneuvot Uutinen 21.3.2020

BMW yhteistyöhön italialaisvalmistajan kanssa – lopputuloksena alle 6 000 euron uutuus

3T For BMW. Tätä nimeä kantaa BMW:n ja 3T:n yhteistyöstä syntynyt polkupyörä. Polkupyörän valmistuksessa on käytetty runsaasti hiilikuitua ja viimeistely on hoidettu nahkan voimin.

Saksalainen autonvalmistaja BMW on lyönyt hynttyyt yhteen Italian johtavan polkupyörävalmistaja 3T:n kanssa. 3T For BMW -nimeä kantava yhteistyömalli perustuu 3T:n suosittuun Exploro-pyörään. BMW:n lifestyle-osaston johtaja Gaston Streiger ei säästele sanoja pyörää kehuessaan.

– 3T oli luonnollinen valinta meille, koska 3T:n Exploro-malli on paras saatavilla oleva sorapyörä, joka yhdistää asiakkaillemme suorituskyvyn, ylellisyyden ja pyöräilynautinnon.

BMW:n mukaan pyöräuutuus sopii terävillä ääriviivoillaan, tarkoilla linjoilla ja minimalistisella muotoilulla täydellisesti autonvalmistajan elämäntapamallistoon.

3T For BMW polkupyörien runko on hiilikuitua, ja sitä kehutaan aerodynaamiseksi. Kammet ovat valmistajan mukaan maailman kevyimmät, ja tietenkin hiilikuidusta valmistetut. Satula ja ohjaustangon kahvat puolestaan on verhoiltu hiilikuidun sijaan nahkalla.

Fulcrum-kevytmetallivanteiden ja kestävien Schwalbe One Speed -renkaiden luvataan takaavan turvallisen pidon huippunopeudessa jokaisella alustalla, aina kaupunkien mukulakivikaduista vuoristoteihin. Värivaihtoehtoja polkupyörään tulee olemaan kaksi.

Euroopan suositushinnaksi kerrotaan 5 499 euroa, ja polkupyörän voi ostaa valituilta BMW-jälleenmyyjiltä ja 3T Experience Centereistä.

Lähde ja kuvat: BMW

Jaa artikkeli

Keskustelu

Valmistajalta: BMW

Kaikki koeajot

Uusimmat