Ajoneuvot Caravan-messut 19.1.2020

Caravan 2020: sano juusto – Oltervaani on tuunattu lapsille mieleiseksi

Mielikuvituksellinen Oltervaani-matkailuauto arvotaan 20 perheen käyttöön viiden päivän ja neljän yön ajaksi helmi–lokakuussa. Tarkoituksena juhlamallilla on tukea perheiden yhteistä aikaa ja mahdollistaa ikimuistoisia lomahetkiä kotimaassa.

Caravan 2020 -messujen matkailuajoneuvotarjonnan erikoisimmasta päästä on taatusti Valion kermajuusto Oltermannin 40-vuotistaivalta juhlistava Oltervaani. Juustopaketin sävyinen menopeli pohjautuu Carado A461 -alkovimatkailuautoon.

Ulkokuoren lisäksi keltainen näkyy auton sisällä. Teemaväriä on käytetty muun muassa verhoissa, tikkaissa, petivaatteissa, verhoilussa ja astioissa.

Pääsääntöisesti muutokset autoon on tehty lapsien viihtyvyyden lisäämiseksi, muun muassa siirrettävät tikkaat alkoviosan petiin on vaihdettu perheen pienimpiä ilahduttaviin köysitikkaisiin.

Auton peräosan kerrossänkyyn on rakennettu laidat, jotka ovat tietysti keltaiset. Ja mitä juustoteema olisi, ellei laidoissa olisi pyöreitä reikiä?

Juhlavuoden kunniaksi rakennetun Oltervaanin voi nähdä liikenteessä ympäri Suomea helmikuusta lokakuuhun. Autoa voi hakea käyttöönsä Oltervaanin nettisivulla. Mikäli arpaonni suosii, saa perhe Oltervaanin käyttöön pitkäksi viikonlopuksi, torstaista maanantaihin. Kaiken kaikkiaan matkailuauto arvotaan 20 perheen käyttöön.

Lainan aikana ”maailman lapsiystävällisimmällä matkailuautolla” saa ajaa enintään 1 000 kilometriä kotimaassa. Arvonnat suoritetaan kuukausittain. Lisäksi Oltervaani on Hope Ry:n tukemien perheiden käytössä.

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat