Ferrari näyttelyosasto

Ajoneuvot Autonäyttely 30.9.2016

Kulissien takana: tältä näyttää Ferrarin näyttelyosasto

Maailman halutuimman automerkin messuosastolla unelmat ovat jo niin lähellä, vaikka niistä parhaat ovatkin kulissin takana.

Ferrari. Vaikka autoista ei edes pitäisi, tietäisivät kaikki lottovoittajat mistä aloittaa shoppailunsa. Pikkupojat tietävät, että punaisissa autoissa on voimaa ja automerkki itse tietää, että sen italialaischarmin ja huikean historian vetovoima on valtaisa.

Ferrari osasto

Messuosastolla päiväunien, seinäjulisteiden ja taustakuvien haaveet ovat jo käsin kosketeltavissa, kirjaimellisesti. Koskemisen jälkeen avulias henkilökunta tosin pyyhkii sormenjäljet heti pois, mutta askel kerrallaan.

Ferrari osasto

Äärimmäisen Ferrarin äärimmäinen versio: LaFerrari Aperta ottaa katon pois jo valmiiksi järjettömän tehokkaasta hypermallista.

Ferrari osasto LaFerrari Aperta

Vaikka kaikki yksilöt on jo myyty, kannattaa upeasta LaFerrari Apertasta lukea myöhemmin hiukan lisää.

Seitsämänkymppisiä juhlistava Ferrari tuo juhlavuotensa kunniaksi 70 erilaista kuosia malleihinsa, yhden per vuosi yhtiön historiasta. Sen kunniaksi osastolla näkyikin tavallista enemmän kilpanumeroilla tai niiden paikoilla varustettuja katuoria.

Ferrari osasto

488 Spider tuo hiukan vihreyttä messumallistoon, värityksen ollessa nimeltään Vihreä Jalokivi.

Ferrari osasto

Ferrari osasto

Myös upea F12 Berlinetta oli saanut kilpavärityksen, sinisen värin kunnioittaessa Stirling Mossia.

Ferrari osasto

Sininen teema jatkui auton sisällä. Huomioi kuljettajan jalkatilan kuvioitu alumiinilattia.

Hiukan maltillisempaan budjettiin, tai vaihtoehtoisesti kokonaisvaltaiseen Ferrari-tyyliin messuosastolta löytyi nurkasta myös fanituotekauppa. Perinteisten lippalakkien sijaan valikoima oli tosin hiukan hienostuneempi aina kelloista solmioihin, laukkuihin ja nahkahanskoihin.

Ferrari osasto

Ferrari osasto

Kirjaimellisen kulissin takana päästiin kuitenkin itse asiaan: kahviin. Näyttelymatkan ehdottomasti paras kahvi tarjoiltiin täällä, vaikka kyseessä olikin pienimuotoinen huijaus Lavazzan kahvinappien muodossa.

Ferrari osasto

Vielä bistronkin takana piilossa oli Ferrari Tailor Made -esittelyhuone heille, jotka haluavat autoltaan paljon enemmän henkilökohtaisia säväyksiä. Maali-, kangas- ja nahkanäytteiden loputtomassa valikoimassa iskee helposti tunne, että ehkä lottorahojen sijoittamista pitäisi silti miettiä hetki, tämä on yllättävän vaikeaa.

Ferrari osasto

Ferrari osasto

Ferrari osasto

Pienen, mutta hengästyttävän kierroksen jälkeen oli aika palata yleiseen messuhuminaan kansanuutuuksien pariin. Tässä seurassa Ferrarin erityisyys korostuu eikä lottovoittajien kannata vieläkään haaveilla mistään muusta.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Ferrari

Kaikki koeajot

Uusimmat