Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Ajoneuvot Uutinen 21.7.2016

Kun keskellä virtaa joki – Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner ei ehkä ole monikäyttöisin katumaasturi, mutta tarpeen iskiessä se on varmasti korvaamaton.

Bentleyn sisäinen erikoisosasto, Mulliner, on jälleen vauhdissa erikoisvarusteiden suhteen. Tällä kertaa uusi Bentayga-katumaasturi on saanut muunnoksen perhokalastajan unelmapeliksi, sillä Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner lupaa tarjota kaiken tarvittavan kalastuksesta innostuneelle. Valmistajan mukaan auto myös hyödyntää Bentaygan maasto-ominaisuuksia, jotta sillä pääsisi tarpeeksi lähelle kalavesiä.

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Erikoisvarustelu alkaa heti vapojen varastoinnista, sillä neljä vapaa on varastoitu hattuhyllyn alapuolelle satulanahkaisissa putkissa. Tavaratilan sivussa on puolestaan nahkalaukuissa olevat pyydystyshaavit. Kaikki tämä on kuitenkin vasta lämmittelyä.

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Bentayga Fly Fishingin ’juttu’ ovat tavaratilassa sijaitsevat nahkapäällysteiset toimintayksiköt: erinomainen vieheasema, virvoikelaukku ja vedenpitävä säilytysarkku kahluusaappaille. Vieheasema ja virvoikelaukku liukuvat esiin käyttöä varten. Vieheaseman pähkinäpuisessa vetolaatikossa sijaitsevat työkalut vieheiden sitomiseen sekä valikoima puuvillaa, koukkuja sekä höyheniä. Virkistyslaukku puolestaan sisältää kolme metallipulloa ja Mullinerin aidot posliiniastiat, tietenkin. Laukun kansi kestää myös istumisen, joten sitä voi käyttää retki-istuimena.

Yksiköt voi tarvittaessa poistaa mikäli Bentaygan tavaratilaa tarvitsee ei-kalastuksellisiin tehtäviin. Tavaratilan pohja on vedenpitävä ja lastausaukko on saanut hienovaraiset suojukset. Tavaratilassa on myös kosteudenpoistaja raikkauden säilyttämiseksi.

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

– Bentayga Fly Fishing esittelee mitä kaikkea asiakas voi odottaa Mullinerilta. Tämä on yksilöllinen ratkaisu ja taitavat käsityöläisemme osaavat suunnitella ja toteuttaa upeita ratkaisuja, jotka sopivat asiakkaamme elämään tai harrastuksiin. Perhokalastus on urheilu, joka vaatii kattavasti varusteita ja vaatetusta, joten oli tärkeää pakata vavat, kelat, saappaat ja vieheasema autoon elegantilla ja helpolla tavalla – ja lopputulos on todella ilmiömäinen, kommentoi Geoff Dowding, Mullinerin pääjohtaja.

Perhokalastusjippojen lisäksi Bentaygassa on luksusmaasturiksi sangen kattava valikoima erilaisia maastoajoon tarkoitettuja järjestelmiä, joten aivan nurmikon armoilla kalastusmaasturin ei pitäisi olla.

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Lähde ja kuvat: Bentley

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Bentley

Kaikki koeajot

Uusimmat