Ajoneuvot | Uutinen | 14.2.2018

Laatu-usko on vahvaa – Hyundai i30:n takuu pidentyy 7 vuoteen

Helmikuun puolivälin jälkeen käyttöönotetut uudet Hyundai i30:t saavat entistäkin pidemmän takuun, sillä korealaisvalmistaja takaa tuotteensa laadun peräti seitsemäksi vuodeksi.

Jaa artikkeli

Korealaismerkki Hyundain maahantuojan usko omaan tuotteeseen Suomessa suositussa autoluokassa on vankkumaton.

Huomisesta eli helmikuun puolivälistä alkaen Hyundain i30 -automallien takuu pidentyy viidestä vuodesta seitsemään vuoteen. Takuun pidennys koskee siis uutena ostettuja ja huomisesta alkaen käyttöön luovutettavia autoja.
Takuun kahden vuoden pidennys ei koske muita Hyundai-automalleja, joilla on edelleen viiden vuoden takuuaika.

Neljän jäsenen perhe

Hyundai i30:n takuu

i30 Fastback on malliperheen viimeisin tulokas.

Hyundain i30-perheeseen kuuluu tätä nykyä neljä jäsentä, jolla jokaisella on oma luonteensa. Keväällä 2017 Suomeen saapunut i30 Hatchback ja syksyllä seurannut i30 Wagon ovat sittemmin saaneet seurakseen i30 N:n ja viimeisimpänä tulokkaana i30 Fastbackin.

Hyundai i30 N on perheen ärhäkin tapaus. Tämän mallin valtit ovat vauhdikkaassa ajamisessa ja suorituskyvyssä. Konepellin alle on tarjolla kaksi moottorivaihtoehtoa, jotka suovat käyttöön tehoa 250 tai 275 hevosvoimaa. Rivakimmillaan nollasta sataan taittuu 6,2 sekunnissa. Takuun pidennys ilahduttaa varmasti varsinkin juuri kovan ajon ystäviä.

Hyundai i30:n takuu

Ärhäkkä i30 N on Hyundaille melkoinen uranuurtaja.

Keväällä 2017 saapuneen hatchback-korisen Hyundai i30 5d:n voimalinjassa se jokin ovat turbomoottorit ja kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

Uusi Hyundai i30 Fastback on perheen urheilullinen jäsen, joka on Suomessa autoluokkansa ainoa ”viisiovinen coupé”. Fastback sijoittuu pituudeltaan Hatchbackin ja Wagonin puoleen väliin.

Hyundai i30 Wagon

Suomessa ikisuosiossa ovat farmariautot. Hyundain vastaus kuormajuhtatarpeisiin on i30 Wagon. Takaistuimet käytössä kontti on tilaa yli kuusisataa litraa, penkit kaadettuna 1 650 litraa.

Lähde: Hyundai Kuvat: Lauri Ahtiainen, Aake Kinnunen, Antti Hentinen

 

Jaa artikkeli

Keskustelu