BMW 7

Ajoneuvot Uutinen 9.1.2019

Seuraava uutinen sisältää lapsille sopimatonta materiaalia: vuotaneet kuvat paljastavat BMW 7-sarjan hurjan maskin

BMW:n konfiguraattorista vuotaneet kuvat kertovat karua tarinaa uudesta 7-sarjasta.

Vuonna 2015 esitelty BMW 7-sarja on varsin mainio edustusauto: hillitty, mukava mutta samalla juuri sopivan kuljettajakeskeinen. Mainitut vahvuudet eivät ehkä kaikilla markkinoilla ole kuitenkaan eduksi. Bmwblog.com -sivusto sai haltuunsa kuvavuodon maskinkasva…anteeksi kasvojenkohotuksen saaneesta 7-sarjasta.

Baijerilaisin takavuosina yhdistetystä hillitystä tyylikkyydestä ei ole tietoakaan: muuten edelleen varsin rauhallisen seiskan keulaa koristaa salakuvien perusteella munuaismaski, joka tuo mieleen Yksin kotona -elokuvan uunikohtauksen. Tuplana.

Viikon etuajassa

Bmwblog.comin mukaan BMW aikoi paljastaa 7-sarjan uudistetun version ensi viikolla. Saman sivuston mukaan vuoto alkoi alkuviikosta asiakastilaisuudesta levinneestä valokuvasta, jota seurasi todennäköisesti auton nettikonfiguraattorista peräisin olevat kuvat eri tavoin varustellusta valkoisesta 7-sarjasta. Kuvissa esiintyvät M760Li, 750Li M Sport ja tavallinen 750i.

BMW 7

BMW M760Li

Hurjan keulan lisäksi 7-sarja saa pientä päivitystä perään. Uudistetun seiskan tunnistaa perää halkovasta valoraidasta, josta on kovaa vauhtia kehittymässä 2010-luvun viimeisten vuosien kovin trendi automaailmassa. Kyljestä uutuuden erottaa uusitusta kylkilistasta, joka ei enää muistuta jääkiekkomailaa.

BMW 7

BMW 750Li

Aasialaiseen makuunko?

On vaikea sanoa mitä maskista ajatellaan edes merkin päämajassa, mutta suotta näin suuriin muutoksiin tuskin lähdetään. Edellisen kerran 7-sarja on kokenut huomattavia muutoksia kasvojenkohotuksessa 2000-luvun alussa, kun kiistellyn Chris Banglen E65-sukupolveen piirtämiä linjoja tasoiteltiin. Todennäköisesti taustalla ovat menestyspaineet Aasian markkinoilla, joissa asiakkaiden maut ehkä hieman poikkeavat perinteisestä Euroopasta.

BMW 750 Li

Nyt vuotaneet kuvat ovat toki vielä epävirallisia. Ehkä sittenkin kyse on vain photoshop taiturin tekemästä huonosta pilasta?

Jaa artikkeli

Valmistajalta: BMW

Kaikki koeajot

Uusimmat