1.7.2016

Jeep juhlii 75-vuotista taivaltaan juhlamallein – myös Suomessa!

Jeep juhlii 75-vuotista taivaltaan

Seikkailijoiden suosima Jeep juhlii 75-vuotista taivaltaan makeilla synttäriversioilla.

Sotavuosien tarpeesta ponnistanut seikkailumerkki Jeep juhlii 75-vuotista taivaltaan juhlamallein. Rajoitettuna eränä valmistettavien juhlaspesiaalien myynti on alkanut nyt myös Suomessa. Makean juhlalogon lisäksi juhlamallit tunnistaa mattapronssisista vanteista sekä pronssin- ja oranssinvärisistä yksityiskohdista.

Jeep juhlii 75-vuotista taivaltaan
Jeep Cherokee 75th Anniversary

Ensimmäisinä 75th Anniversary -malleista Suomeen ovat saapuneet Renegade ja Grand Cherokee. Juhlamallisto käsittää Suomessa seuraavat malliversiot:

  • Jeep Renegade 2.0 MultiJet 140 hv, AT9, 4x4
  • Jeep Cherokee 2.2 MultiJet 200 hv, AT9, 4x4
  • Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 250 hv, AT8, 4x4
Jeep 75
Renegade 75th Anniversary

Jeep Renegade 75th Anniversary on erikoisvarusteltu esimerkiksi tunnusomaisella Jungle Green -värillä, pronssioranssisella koristelulla sisältä ja ulkoa, 6,5-tuumaisella navigaatiojärjestelmällä sekä Renegaden erikoisuudella, kaksiosaisella ja irroitettavalla MySky-kattoluukulla.

Jeep juhlii 75-vuotista taivaltaan
Grand Cherokee 75th Anniversary

Jeep Cherokee ja Grand Cherokee saavat juhlaversioissa puolestaan Recon Green -värityksen yhdistettynä tuttuun oranssipronssiseen koristeluun. Lisäksi mallit saavat Dual Pane -lasikattoluukun. Grand Cherokeen tapauksessa varustukseen kuuluu myös aimo annos varusteita. Muun muassa kuolleen kulman varoitin, Quadra Lift -ilmajousitus ja 8,4-tuumaisella näytöllä varustettu navigaatiojärjestelmä kuuluvat synttärimalliin.

Jeep juhlii 75-vuotista taivaltaan
Grand Cherokeen sisusta juhla-asussa.

Lähde ja kuvat: Fiat Chrysler Automobiles

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Katso myös:

Luetuimmat