7.2.2020

Luonnoskuvissa Genevessä esiteltävä uusi muhkea Kia Sorento

Kookas seitsemänpaikkainen Kia Sorento uudistuu näyttävästi. Vihjeitä tulevasta voi vilkuilla myös Yhdysvaltain mallistosta.

Kuukauden päästä järjestettävän Geneven autonäyttelyn vihjailijoihin liittyy myös uusi Kia Sorento. Uudelle katumaasturipohjarakenteelle tehty Sorento panostaa tiloihin, varusteisiin ja ajoavustimiin.

2002 ensiesitelty Sorento on mallihistoriansa aikana myynyt yli kolme miljoonaa kappaletta. Valmistajan mukaan uusi Sorento panostaa liitettävyyteen ja tietoviihdejärjestelmän ominaisuuksiin.

Kia Sorento

Kian mukaan kyseessä on myös ensimmäinen kerta, kun Sorento nähdään hybridivaihtoehdolla varustettuna. Takavaloissa  uutta ilmettä on tavoiteltu hiukan Range Roverin tyylikirjasta vilkuillen.

Luonnoskuvissa mielenkiintoisinta antia on Kian uusi kulmikkaampi keulailme. Keulalla näkyvät kirkkaat väkäset ovat kuitenkin kromilistat, joiden yläpuolella voi nähdä yksittäiset kuutiovalot. Inspiraatiota ilmeestä voi hakea Super Bowlissa esiintyneestä Kia Seltosista, joskin Sorento jättänee Seltosin keltaiset jättivilkut pois.

Kia Sorento
Kia Seltos esitteli valmistajan tuoreen keulailmeen Super Bowlin mainosrummutuksessa.

Lähde ja kuvat: Kia

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat