14.3.2023

24/7-aukioleva Juhlapesu-ketju laajenee

Juhlapesu

Autokohtaiseen kuukausihinnoitteluun perustuva ja sovelluksella käytettävä miehittämätön pesulakatuketju jatkaa laajentumista

Miehittämättömien automaattipesuloiden 24/7-aukioleva Juhlapesu-ketju tähyää uusille paikkakunnille. Juhlapesu-verkostossa on 19 pesupaikkaa.

Ketjun tuorein eli kahdeskymmenes pesula avataan loppukeväällä Vantaalle Vantaanportin Retail Parkiin.

Autojen rekisterikilpien tunnistukseen perustuva järjestelmä on autoilijan kannalta joustava: pesuun voi mennä juuri silloin kun huvittaa ja huomaa auton likaiseksi.

– 24/7/365 on nykypäivää. Palvelu soveltuu erinomaisesti kuluttajille, jotka haluavat käydä pesuloissa oman aikataulun mukaan. Usea kuluttaja käyttää applikaatiossa olevaa jonokameraa hyödykseen välttääkseen turhan jonottelun pesulan edessä, Juhlapesu Oy:n toimitusjohtaja Jukka Peltoniemi kertoo.

Retail Parkin tuplahallista tulee ketjun nykyaikaisin kohde.

– Pesettäminen on myös vastuullista: huolehdimme siitä, että pesukemikaaleja ei päädy vääriin paikkoihin.

Lähinnä kausihinnoitteluun perustuva asiakkuus jakaantuu Peltoniemen mukaan kahteen aika tasasuureen ryhmään: noin puolet on yrityksiä ja toinen puolisko yksityisasiakkaita.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Harjoilla tai ilman

Autoilijoiden pesutoiveissa ovat niin harjalliset kuin harjattomatkin pesut. Harjaton ratkaisu ei tosin aina riitä, siitä pitävät huolen haastavat sääolosuhteemme sekä teiden suolaus ja tienpinnasta irtoava ja autoon kiinnittyvä piki, bitumi ja muu lika.

– Harjaton pesu sopii hyvin autoille, joissa on kovavaha tai nanopintakäsittely. Ihan viikoittain en kuitenkaan suosittelisi autoa pestävän sillä silloin vahaukset kyllä kuluvat.

Juhlapesu

Peltoniemi kertoo, että ammattiautoilijat saattavat pesettää autoaan joka päivä, joten heille tarjotaan kertapesusopimusta. Kuukausisopimuksella saa pestä maksimissaan 8 kertaa kuukaudessa.

– Pesutiheys riippuu vähän vuodenajasta, mutta keskimääräinen pesumäärä on nelisen kertaa kuukaudessa.

Kuukausihinta (24/7-sopimus) on normaalisti 56 euroa, Autoliiton jäsenille 45 euroa. Yö-sopimuksella voi pesettää kello 20.00–08.00 välisenä aikana. Autokohtainen yö-sopimus maksaa 39 euroa/kuukausi.

Osaan pesuloiden sisääntuloista on nyttemmin varustettu maksuterminaalilla, joten satunnaispesukin hoituu. Kertapesun hinnat päiväsaikaan ovat 19–27 euroa.

Teksti: Marko Jokela Kuvat: Moottorin arkisto

Luetuimmat