17.6.2016

Automessut koeajomahdollisuudella – Auto 2016 jysäyttää marraskuussa

Marraskuun kaamokseen valoa tuova Auto 2016 -tapahtuma lupaa olevansa paljon tavallisia automessuja enemmän. Ennennäkemätöntä ovat ainakin kattavat koeajomahdollisuudet osana tapahtumaohjelmaa.

Marraskuun 18.–20. päivä järjestettävä Auto 2016 -tapahtuma on ainutlaatuinen näkemys automessuista. Helsingin Messukeskuksessa esiteltävien autouutuuksien lisäksi tapahtumassa pääsee myös koeajamaan noin 200:aa eri automallia. Uusien autojen lisäksi tarjolla on viihteellistä ohjelmaa sekä keskustelutilaisuuksia liikenteestä.

Auto 2016 -tapahtumaan on saapumassa noin 100 yritystä esittelemään uutuuksiaan, ja esillepanijoiden joukossa ovat lähes kaikki Suomessa edustettavat automerkit, joita on noin 30. Lähes kaikkia erillisellä esittelyalueella olevia automalleja pääsee myös koeajamaan, tehden tapahtumasta ainutlaatuisen.
– Tällaista näin suurta koeajotapahtumaa, jossa koeajettavina on näin useita merkkejä, ei ole ennen järjestetty. Pientä ensimakua koeajoista saimme jo keväällä, kun Messukeskuksessa oli pienemmässä mittakaavassa moottoripyörien koeajotapahtuma, jossa 17 eri merkin moottoripyöriä sai koeajaa – koeajettavia pyöriä oli yli 100. Saimme tilaisuudesta pelkästään positiivista ja innostunutta palautetta, kertoo autotapahtumista Messukeskuksessa vastaava myyntiryhmäpäällikkö Jori Vainio.

Tapahtuma sijoittuu Messukeskuksen kahteen suurimpaan halliin ja ne ovatkin muutamia yksittäisiä osastopaikkoja vaille täynnä.
– Nyt suunnitellaan tapahtuman ohjelmaa. Haluamme tarjota kiinnostavaa sisältöä perheille ja autoilijoille. Luvassa on mm. erikoisia autoiluelämyksiä Messukeskuksen pysäköintialueella. Auto 2016 tarjoaa hyvän kokonaiskuvan autotarjonnasta ja saa kävijät viihtymään. Odotan innolla tätä uuden konseptin tapahtumaa, hehkuttaa Vainio.

Messukeskuksessa kokoontuvat marraskuussa autoilijoiden ja perheiden lisäksi myös autokorjaamoalan ammattilaiset Autokorjaamo-messuille pe-la 18. – 19.11.2016 ja autoalan vaikuttajat Auto Summit & Expoon to 17.11.2016.

Auto 2016 -tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Autotuojat ry:n kanssa
Auto 2016 on avoinna pe-su 18. – 20.11. klo 10-19
#Auto2016 www.auto2016.fi

Lähde: Auto 2016 Kuvituskuva: Moottorin arkisto

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Katso myös:

Luetuimmat