18.1.2018

Autoverkkokauppa.fi kokeilee uutta – liikkeet ja huolto palvelemaan myös viikonloppuisin

Autojen nettikaupan ja kivijalkaliikkeen yhdistelmän ensimmäisenä lanseerannut Autoverkkokauppa.fi kertoo suuntaavansa jälleen uusille urille.

Autoverkkokauppa.fi kertoo lanseeraavansa päivittäistavarakaupasta tutuksi tuleen palvelutahdin autokaupan ja -huollon saralle.

Jatkossa yrityksen asiakkaat voivat huollattaa autonsa merkkihuollossa myös lauantaina ja sunnuntaina. Uusi palvelu saattaa olla toimiva ratkaisu monen autoilijan aikataulutusongelmaan. Viikonloppuna olisi arkea paremmin aikaa huollattaa autoa, mutta toistaiseksi liikkeet eivät ole palvellee silloin, vaikka miten maanittelisi.

Autoverkkokauppa.fi:n Helsingin Herttoniemen ja Vantaan Petikon liikkeet ovat jatkossa auki lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10.00–15.00. Autoliike vakuuttaa , että kyseessä ei ole hetkellinen kokeilu vaan jatkuva käytäntö.

– Haluamme tehdä asiat eri tavalla. Asiakastyytyväisyys on liiketoimintamme tärkein ajuri ja siitä syystä haluamme olla auki silloin, kun asiakkaalla on mahdollisuus palveluitamme käyttää, vähittäiskaupan johtaja Juha Rusama kertoo.

Päätös korjaamon ja myymälän aukioloaikojen laventamiseen syntyi osin asiakaspalautteen perusteella.

– Otimme mallia muilta kaupan aloilta, eiväthän nekään sulje oviaan viikonlopuksi.

Autoverkkokauppa.fi on osa Bassadone Automotive Nordic -yritysryhmää, joka toimii Renault, Dacia, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Suzuki, SsangYong, Isuzu ja Lotus -autojen maahantuojana sekä jälleenmyyjänä pääkaupunkiseudulla.

Lähde ja kuva: Autoverkkokauppa.fi

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat