19.7.2017

Buick Regal GS vihjailee Opel Insignian tehomallista

Buick Regal GS
Buick Regal ennen

Yhdysvaltain ja Kiinan markkinoille suunnattu Buick Regal GS saattaa vihjata Opel Insignian tehomallista.

General Motorsin ja Opelin teiden erkanemisesta huolimatta vast'ikään uudistunut Insignia on emokonserninsa tuote. Yhdysvalloissa ja Kiinassa kotoinen Insignia kulkee nimellä Buick Regal. Nyt Buick on paljastanut miltä tuleva Regal GS -tehomalli näyttää.

Opel Insignian tehomalli

Sporttisempi ulkonäkö on komean värityksen ja helmasarjan aikaansaannosta. Myös uusi puskuri on voimakkaammin muotoiltu suurine ilmanottoaukkoineen. 19-tuumaiset vanteet ja punaiset Brembon jarrusatulat kruunaavat kokonaisuuden. Luvassa on myös 500 kertaa sekunnissa reagoiva mukautuva alustajärjestelmä.

Opel Insignian tehomalli

Sisällä luvassa on jälleen terävämpi versio tutusta teemasta, Regal GS:n erottautuessa perusmalleista lähinnä materiaalivalinnoilla ja tikkauksilla. Uudet sporttiistuimet ovat edelleen AGR-hyväksytyt, lämmitetyt, jäähdytetyt ja hierovat.

Opel Insignian tehomalli

Yhdysvalloissa Buick Regal GS saa australialaisveljensä Holden Commodoren tavoin 310-hevosvoimaisen V6-moottorin. Opel on kuitenkin kertonut, että uuden sukupolven Insignia luottaa myös tehoversiossa neloskoneeseen. Teholukema lienee kuitenkin lähes sama, sillä OPC-viritetyn 2,0-litraisen bensiiniturbon huhutaan tuottavan noin 300 hevosvoimaa.

Opel Insignian tehomalli

Ainakin Yhdysvalloissa Buick Regal GS:n voimalinjana nähdään 9-vaihteisella automaatilla varustettu neliveto.

Opel Insignian tehomalli
Kiinan Buickin vuotama kuva sikäläisestä Buick Regal GS:stä.

Lähde: Motor1, Autoblog NL, Buick Kuvat: Buick

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat