26.8.2016

Carado Perfect10 – Varustelupaketti juhlavuoden kunniaksi

Carado Perfect10

Mallisto on tuttu, mutta pelkkään vanhaan ei Caradosta kiinnostuneen tarvitse tyytyä. Juhlavuottaan viettävä merkki esitteelee uuden varustelupaketin

Matkailuautovalmistaja Caradon tuore mallisto 2017 koostuu yhdeksästä tutusta puoli-interoidusta pohjaratkaisusta ja kolmesta alkovimallista. Pienin parannuksin höystetty yhdeksikkö on ollut tarjolla jo edellisen vuoden puolella.

10-vuotista toimintaansa juhlistava merkki tarjoaa myös jotain uutta. Tämä uutuus tottelee nimeä Perfect10. Varustelupaketin saa kolmeen puoli-integroituun malliin: T135, T447 ja T449.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Nahkaa ja juhlateippaus

Juhlavuoden paketti pitää sisällään osittain aidolla nahkalla verhoillut asunto-osan ja ohjaamon istuimet, perusmallista poikkeavat yläkaappien luukut ja juhlateippauksen sampanjan värisiin ulkoseiniin.

Carado Perfect10

Lisäksi pakettiin kuuluvat ulkopuolella takaseinässä korkealla nousevat takaosan muotokappaleet, pyöräteline ja markiisi. Perfect10-paketin hinta Suomeen räätälöitynä on maahantuojan mukaan T135 malliin 2 400 euroa ja T447/449 malleihin 3 100 euroa.

Uuden Euro 6 –moottorin ohella vakiotekniikkaa Fiat Ducaton alustan osalta ovat ABS, kuljettajan turvatyyny ja EBD-jarruvoimansäätö. Korille suojaa ulkoisesti antavat lasikuituinen katto ja takaseinä.

Parannuksia yksityiskohtiin

Carado on uudistanut myös perusmallistoaan. Muutokset on maahantuojan kertoman mukaan toteutettu pääosin käytännöllisyyttä ja yksityiskohtia parantamalla.

Pesutilat ovat saaneet modernin vaalean ilmeen ja WC:n helposti suihkutilaksi muuntava kääntyvä suihkun seinä on T132 –mallin lisäksi nyt myös T337 ja T448 sekä A461 –malleissa. Asunto-osan toimintoja ohjataan uudesta käyttöpaneelista.

Pohjaratkaisusta riippuen keittiökin on avarampi, laskutilaa on enemmän, jääkaapin käyttöpaneeli on uusittu moderniksi, lieden ja pesualtaan lasikannen väri on vaihtunut mustaksi – jääkaapin oven kanssa paremmin yhteen sopien. Pesualtaiden hanat ovat uudet.

Vuoteiden kokoa on kasvatettu. Lisävarusteena on saatavana nostovuode istuinryhmän yläpuolelle. Myös harrastusvälineille riittää tilaa. Esimerkiksi T334 –mallin takatallin kerrotaan olevan nyt 10 cm aiempaa korkeampi. Vaatteille tilaa löytyy koko asunto-osan korkuisista vaatekaapeista ajoneuvon sisällä.

Viimeistely varustelemalla

Ajoneuvon yksilöllisen käyttötarpeen viimeistelyyn tarjolla on valikoima Carado Original –alkuperäisosia. Asunto-osaan saatavana ovat muun muassa beigen tai harmaan sävyiset ohjaamon ja istuinryhmän istuimien irrotettavat suojaverhoilut, 60 asteessa pestävä petauspatja, patjansuojus, asunto-osan tekstiiliin sopiva pehmeä torkkupeitto sekä takatalliin kiinnitettävä pyöräteline.

Tarjolla on niin ikään Blaupunktin multimedialaite ja peruutuskamera, kaasu- ja varashälytysjärjestelmä, harmaavesisäiliön tyhjennysletku sekä Fiat Ducaton ohjaamon istuinten päälle kiinnitettävä ”telttavuode” lapselle. Kaikki alkuperäisosat ovat saatavilla myös Suomessa.

Carado matkailuauto

Maahantuojan mukaan Carado on suunniteltu aktiiviseen käyttöön. Kaikki osat ja komponentit ovat valmistajan lupauksen perusteella kestäviä. Jos matkalla kuitenkin tapahtuu haveri, tarjoaa apua yli  200 Caradon toimipistettä ja kaikkiaan 350 huoltokorjaamoa ympäri Eurooppaa. Varaosien saatavuus on turvattu 10 vuodeksi eteenpäin uuden ajoneuvon hankkimisesta.

Lähde ja kuvat Carado / Erwin Hymer Group Suomi Oy

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat