31.10.2017

Erikoiset unet: yö autotallissa tai huoltoasemalla

V8 Hotelissa matkailija voi yöpyä autopesulan harjojen välissä tai tankata unienergiaa huoltoasemalla.

V8 Hotel on osa Stuttgartin Motorworld-keskittymää ja sijaitsee Böblingenin alueella noin vartin ajomatkan päässä Stuttgartin lentoasemasta ja messukeskuksesta. Lähes hotellin vieressä sijaitsee Mercedes-Benzin tehdas ja puolentunnin ajomatkan päästä hotellilta matkailja löytää Porschen ja Mercedes-Benzin museot.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Autopesula ja Route 66

V8 Hotelissa on yhteensä 34 huonetta: matkailija voi valita perinteisten yhden ja kahden hengen ja perhehuoneiden sijaan myös jonkun hotellin kymmenestä autoiluun liittyvästä teemahuoneesta. Racing-huoneessa voi kiivetä herätessään palkintopallin korkeimmalle korokkeelle ja Camping-huone antaa yöpyjälle luontokokemuksen ilman pelkoa kastumisesta tai kylmyydestä.

Jos haluaa hetken kuvitella itsensä autoksi, voi yönsä viettää autotallissa, huoltoasemalla tai kellahtaa harjojen keskelle autopesulassa. Hotellista löytyvät teemahuoneet myös tuunaajalle, nostalgikolle ja innovaatioiden ystävälle. Yöpymisvaihtoehtoja ovat myös klassiseen leffaelämykseen keskittynyt Drive In –elokuvateatteri tai jokaisen motoristin valinta Route 66.

Isoveli joulukuussa 2017

V8 Hotel on entinen lentokenttähotelli ja nykyisen hotellin Mercedes-Benz sviitti onkin entinen lentokenttätorni. V8 Hotelissa on 300 pysäköintipaikkaa ulkona sekä erikseen varattavat maanalaiset parkkipaikat. Hotellissa on myös sähköauton latausmahdollisuus.

V8 Hotelin isoveljeksi kutsuttu V8 Hotel Superior valmistuu joulukuussa 2017.

Lähde: V8 Hotel Kuvat: Frank Hoppe / V8 Hotel

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat