14.4.2020

Vuoden komein facelift: Lexus LC 500h ja LC 500 piristyvät sisäisesti

Lexus LC 500h

Lexus LC500 ja LC500h saavat täydellisen faceliftin: japanilaisvalmistaja viilaa autojen tekniikkaa koskematta erinomaiseen ulkonäköön.

Lexus on antanut LC-mallistolleen kevyen päivityspaketin. Erinomaiseen ulkonäköön ei ole juurikaan koskettu, joskin tarjolla on kaksi uutta värivaihtoehtoa sekä uudet 20-tuumaiset taotut vanteet.

Lexus LC 500h

Sen sijaan kauneus on nyt sisäistä. Insinöörit ovat viilanneet auton jousittamattomasta massasta lähes 10 kilogrammaa, merkiten muutoksia tukivarsiin, kallistuksenvakaajiin ja kierrejousiin. Myös 21-tuumaiset taotut vanteet ovat aiempaa kevyemmät. Tavoitteena oli pehmeämpi ja nöyrempi jousitus, joka samalla kertoisi enemmän tienpinnan tapahtumista. Jousitusmuutosten yhteydessä myös sähkösäätöinen iskunvaimennus kalibroitiin uudelleen ja Lexus teki muutoksia jopa pohjauskumien koostumukseen. Taka-akselilla kallistuksenvakaajaa on jäykistetty, jotta auton keula kääntyisi mutkaan vieläkin innokkaammin.

Suomen ulkopuolella myytävän LC 500:n 10-vaihteinen automaattivaihteisto on saanut uuden ohjelmoinnin, jotta auto reagoisi pirteämmin noin 50-70% kaasulla. Meilläkin tarjottava hybridiversio LC 500h:n hybridijärjestelmä puolestaan käyttää vaihteita rohkeammin, piristäen kiihtyvyyttä ja toimien pehmeämmin.

Sisustassa uutta ovat Flare Red ja Manhattan Orange -nahkaverhoilut, jotka korvaavat aiemman Dark Rose -option. 10,3-tuumainen tietoviihdejärjestelmä on puolestaan saanut tälle mallivuodelle Apple CarPlay ja Android Auto -älypuhelintuet. Kuljettajan työtehtäviä helpotetaan uudella ACA-kaarreajoavustimella.

Sisäisesti kaunistunut Lexus LC 500h on valmistajan mukaan tilattavissa tänä kesänä.

Lähde ja kuvat: Lexus

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat