23.7.2022

Ford vahvisti Mustang Mach-E:lle kattopainon – koskee myös vanhempia autoja

Ford Mustang Mach-E GT

Ford on vahvistanut Mustang Mach-E -mallille kattopainon, joka mahdollistaa esimerkiksi suksiboksin nostamisen auton katolle. Kattopaino koskee myös vanhempia autoja.

Ford on vahvistanut kaikkiin Ford Mustang Mach-E -malleihin, myös jo aiemmin valmistettuihin, kattopainon. Ford Mustang Mach-E -teräskattoisten mallien kattopaino on maksimissaan nyt 75 kiloa ja lasikattoisten 65 kiloa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Päivitys langattomasti käyttöohjeeseen

Käytännössä kattopainon vahvistaminen tarkoittaa sitä, että Mustang Mach-E -mallin suurin sallittu kattokuorma mahdollistaa esimerkiksi noin 30 kiloa painavan suksiboksin lastaamisen katolle, minkä jälkeen matkatavaroita, suksia ja muita varusteita voi kuljettaa vielä jopa yli 40 kilon painosta. Telineiden päällä kulkevat mukavasti myös vaikka polkupyörät tai kanootti.

Kattopainon vahvistaminen ei vaadi autoon fyysisiä muutoksia eikä erillistä dokumentaatiota – toisin sanoen auton omistajan ei tarvitse tehdä asialle mitään. Vahvistettu kattopaino päivitetään auton SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmässä olevaan käyttöohjeeseen tulevassa langattomassa Ford Power-Up -päivityksessä.

Lisää myös vetokykyä

Toukokuun alussa uuden Mustang Mach-E:n isommalla, 98 kilowatin akulla varustettujen taka- ja nelivetoisten (ei GT) jarrullinen vetokyky nousi 750 kilosta 1000 kiloon. Muutos koskee autoja, jotka on valmistettu huhtikuun lopulla ja lähteneet tehtaalta 5. toukokuuta alkaen. Muutos ei koske GT-mallia.

Samalla Mustang Mach-E:nn aisapaino nousi 30 kilosta 40 kiloon. Pyöränkuljetustelineen tai vastaavan osalta maksimipaino on edelleen 75 kiloa.

Lähde: Ford

Luetuimmat