20.9.2017

Halpuutettu ja näkevämpi: suosittu Subaru Forester alkaen 32219€

Subaru Forester alkaen

Uusi mallivuosi tuo Subaru Foresterin mallistoon EyeSight-etutörmäysvaroittimen ja alennetun hinnoittelun.

Subarun suosittu Forester-nelivetomaasturi siirtyy uuteen mallivuoteen iloisilla uutisilla. Subaru Foresterin alkaen hinnat laskivat tuntuvat 2 725 euroa, joten bensiinimoottorilla varustettuun nelivetometsuriin pääsee nyt käsiksi 32 218,90 eurolla. Dieseleissä halpuutusta kertyi 2 643 euroa, hinnaston alkaessa nyt 36 329 eurosta.

Subaru Forester alkaen

Samalla merkin etutörmäyksiä ehkäisevä EyeSight-stereokamerajärjestelmä kuuluu nyt myös Foresterin varustevalikoimaan, tekniikan ollessa vakiovaruste bensiinimallin XE-varustelussa ja tarjolla lisävarusteena XS-tasolla. Yhdessä vakionopeudensäätimen kanssa toimiva EyeSight pystyy reagoimaan autojen lisäksi myös pyöräilijöihin ja jalankulkijoihin.

Subarun mukaan järjestelmä estää peräänajon 50 km/h:n nopeudesta ja hätäjarrutustoiminto toimii aina 70 km/h:n saakka. Japanilaisen liikenneturvallisuusinstituutti ITARDA:n mukaan EyeSight on estänyt peräti kaksi kolmesta Subaruja uhanneista liikenneonnettomuuksista.

Lisäksi XT-varustetasoon on lisätty vakiovarusteeksi kuolleen kulman varoitusjärjestelmä. Vakiona on myös oikealle etuviistoon kuvaava kamera.

Subaru Forester alkaen

Subaru Foresterin moottorivalikoima jatkaa kolmella voimanlähteellä. Diesel-vaihtoehtona on 2,0-litrainen turbodiesel, josta saadaan 148 hv ja 350 Nm. Sen vastine bensiinimoottoreissa on 2,0-litrainen bensiiniboxer, jonka huipputeho on 150 hv. Malliston huipulla on suoraruiskutuksella varustettu 2,0-litrainen DIT-turboboxeri, joka vauhdittaa maasturiklassikkoa 240 hevosvoiman ja 350 newtonmetrin verran.

Lähde ja kuvat: Subaru

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat