11.4.2021

Iida Latvala Vantaalta on Miss MP21 – yllätyspalkintona mp-ajokortti

Miss MP21 Iida Latvala

MP-messujen yhteydessä valittu Miss MP on tänä vuonna Iida Latvala Vantaalta. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Nina Laitinen Lapualta ja toiseksi perintöprinsessaksi Jonna Korpi Ylöjärveltä.

Miss MP:n ja perintöprinsessojen yleisö äänesti ensimmäistä kertaa Motoristien suosikin ja hän on Karleen Randver Vantaalta. Finaalilähetyksen voi katsoa MP-messujen sivulta.

Miss MP valittiin nyt kahdeksatta kertaa. Kisa oli tälläkin kertaa korkeatasoinen ja tuomariston tehtävä siten vaikea. Vantaalainen periksiantamaton, "sopivasti hullu" ja energinen Iida Latvala hurmasi tuomariston motoristihenkisyydellään.

Tuomaristo kiitteli Iidan asennetta, valovoimaista esiintymistä ja reipasta otetta. Erityisesti Latvala erottui haastattelussa positiivisella ja energisellä olemuksellaan, joka sopii erityisen hyvin Miss MP:lle.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

MP-messut yllätti voittajan bonuspalkinnolla

Miss MP21 Iida Latvala oli yllättynyt voitosta.

– En meinannut heti uskoa, että voitin. Se oli iso yllätys. Arvostan voittoa paljon ja odotan innolla tulevaa vuotta ja sen tuomia mahdollisuuksia, kertoo Latvala.

– Haaveissani on myös moottoripyöräajokortin ajaminen ja oma moottoripyörä. Saa nähdä mitä vuosi tuo tullessaan. Unelmien moottoripyörä olisi Kawasaki Ninja 650. Nopea ja tyylikäs urheilullinen moottoripyörä, jolla olisi hienoa ajella kesän aurinkoisilla teillä.

MP-messut toteuttaakin yhden kosmetologiksi opiskelevan Latvalan haaveista ja antaa Miss MP21 -voittajalle lisäpalkinnoksi moottoripyöräkortin. MP-messut seuraa 21-vuotiaan Iida Latvalan tietä motoristiksi some-kanavissaan kevään ja kesän aikana.

Kisan tuomaristoon kuuluivat MP-messuja edustava Niko Kantola, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP20 Jenna Lehtimäki, valokuvaaja Hans Lehtinen ja juontaja-näyttelijä Viivi Pumpanen. Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen ja kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa.

Miss MP21 Iida Latvala

Myös perintöprinsessat sekä Motoristien suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla. Miss MP -kilpailun järjesti MP-messut ja promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy. Videotuotannon ohjauksesta vastasi Viivi Pumpanen.

Motoristien suosikki -äänestykseen osallistui lähes 3 400 motoristia ja äänestäneiden kesken arvottiin Biketeamin 200 euron lahjakortti ja HJC FG-ST -kypärä.

MP-messut palaavat ohjelmistoon seuraavan kerran 4.-6.2.2022, mitä ennen moottoripyöriä nähdään vielä tänä vuonna koeajopäivien merkeissä Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa 25.-28. toukokuuta.

Lähde ja kuvat: MP-messut

Luetuimmat