14.12.2017

Katso parhaat palat Auto- ja liikennegaalasta – tulossa myös TV-lähetys

Auto- ja liikennegaala televisioidaan tulevana viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina.

Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi ensimmäinen Auto- ja liikennegaala oli täynnä suuria tunnustuksia, kunnianosoituksia ja poikkeuksellisen arvokasta tunnelmaa. Gaala seuraa kolmena edellisenä vuotena järjestettyä Vuoden Auto Suomessa -tapahtumaa.

Vuoden auton valinta oli edelleenkin yksi illan kohokohdista. Moottorin sivuilla äskettäin käyneet ovatkin jo ehkä kuulleet Seat Ibizan voitosta.

Seat Ibiza saamassa palkintoaan.

Mutta palkittiin illassa uuden automallin lisäksi myös monesta muusta. Auto- ja liikennetoimittajat ry palkitsi kaikkien tunteman Hannu Karpon mittavasta elämäntyöstään liikenteen ja liikenneturvallisuuden eteen. Valmet Automotive palkittiin Vuosisadan vientipalkinnolla, jonka kävi luovuttamassa valtionvarainministeri Petteri Orpo.

Yleisöä viihdytti Elastinen.

Uudessakaupungissa sijaitseva autotehdas palkittiin sen vientivetoisten, vauhdikkaasti kasvavien ja runsaasti työllistävien toimien ansiosta. Hyvä Suomi! -palkinto meni ansaitusti Tommi Mäkinen Racingille.

Auto- ja liikennegaalan tunnelmaan pääset MTV Katsomosta. Tilaisuudesta televisioidaan lyhennetty näytös MTV3:lla lauantaina 16.12. klo 14.45 ja sunnuntaina 17.12. klo 13.25.

Teksti: Lauri Ahtiainen, kuvat: Auto- ja liikennegaala

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat