26.9.2019

Mökkitie ei ole liian pitkä tai kuoppainen: Toyota Corolla TREK

Toyota Corolla TREK

Mökkifarmarikilpailuun ilmoittautuu nyt myös Toyota Corolla TREK, joka vie tutun hybridifarkun hiukan korkeammalle hiukan ulkoiluhenkisemmin.

Toyota Corolla TREK on seikkailevasti nimetty erikoismalli tutusta Corolla Touring Sports -farkkumallista. Tehdas on kuitenkin kopioinut muiden kotitehtäviä oivaltaessaan, että kevyesti korotettu ja rankemmalta näyttävä mökkifarmari sopii myös Corollan mallistoon. Erikoismallin nimi on lainattu pyöräilyvälinevalmistaja Trek Bicycleltä, jonka kanssa Toyota tekee yhteistyötä muun muassa Trek-Segafredo-joukkueen kuljetustarpeiden suhteen.

Toyota Corolla TREK

Toyota Corolla TREK erottautuu tavallisesta farmarimallista myös helmasuojuksella, alleajosuojilla edessä ja takana. Keulalla on luvassa hunajakennomaski. Käytännöllisyyttä tuovat tummennetut takalasit ja varustelistalta löytyvät myös led-ajovalot. Sisustassa on käytetty kaksiväristä kangasverhoilua. Kynnyslistoista löytyy Trek-logo ja kojelautaa on somistettu puulistoin.

Toyota ei ole kuitenkaan panostanut erikoismallissa pelkkään ulkonäköön, sillä Corolla TREK:in maavaraa on korotettu 20 millimetrillä. Oman osansa tekevät myös 17-tuumaiset kevytmetallivanteet. Valittavissa on joko 1,8-litraiseen tai 2,0-litraiseen bensiinimoottoriin perustuva Toyotan tuttu hybridivoimalinja. Lisäksi autossa on kattava valikoima Corollan turvallisuus- ja mukavuusvarusteita.

Toyota Corolla TREK

Suomeen Toyota Corolla TREK saapuu alkuvuodesta 2020.

Lähde ja kuvat: Toyota

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat