14.3.2016

Motoristin paras perjantai – suuri ja ilmainen koeajopäivä huhtikuussa

MP16

Messukeskus järjestää moottoripyörien suuren koeajopäivän perjantaina 29.4. klo 10-20 Helsingissä.

Ensimmäistä kertaa järjestettävässä moottoripyörien koeajopäivässä on edustettuna useiden merkkien kalustoa samanaikaisesti. Puitteet tapahtumalle tarjoaa Messukeskus Helsingissä. Koeajot alkavat ja päättyvät Messukeskuksen laajalle pysäköintialueelle Pasilassa. Maksuttomasta tapahtumasta povataan koeajojen ohessa myös uutta kevään kohtaamispaikkaa motoristien ajokauden alkumetreille.

MP16 koeajo

Järjestäjän ennakkotietojen perusteella mukana koeajoissa ovat jokseenkin kaikki suurimmat moottoripyörämerkit: Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM, Peugeot, Suzuki, Triumph,  Vespa ja Yamaha. Koeajettavia moottoripyöriä on luvassa noin 100.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jatkoa MP-messujen koeajoille

– Näin massiivista koeajotapahtumaa ei ole ennen järjestetty. Nyt maahantuojat tuovat uutuuspyöränsä koeajoon yhteiseen tapahtumaan, jotta moottoripyörän hankintaa harkitsevat voivat helposti vertailla eri merkkejä ja malleja. Uskomme tämän palvelevan asiakkaitamme hyvin, kertoo Patrik Manner Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaostosta.

MP16 koeajo

Suuri koeajotapahtuma on jatkoa MP-messujen koeajoille, jotka onnistuivat järjestäjän mukaan erittäin hyvin. Sisäradalle koeajajia mahtui kolmen päivän aikana yli 1000.

– Uskon, että koeajoja tulee nyt reilut 2000 yhden päivän aikana. Tällä kertaa koeajo ei tapahdu halleissa, vaan koeajolle lähdetään Messukeskuksen pysäköintialueelta ja moottoripyörää päästään ajamaan liikenteen sekaan.

Mp16

Autoilija maksaa, motoristi ei

Koeajotapahtumassa on maahantuojien ja kauppiaiden esittelypisteitä. Messukeskuksen ravintola on myös avoinna tapahtuman aikana.

– Tämä on ensimmäisiä kevään tapaamisia, joten moottoripyörät kannattaa ottaa esille huhtikuussa  ja hurauttaa paikalle, kehottaa Manner.

Mp16

Koeajotapahtuma on kaikille maksuton. Pysäköinti Messukeskuksen pysäköintitalossa on veloitukseton moottoripyörillä tapahtumaan tuleville. Moottoripyörät ajetaan pääsääntöisesti pysäköintihallin ylätasanteelle. Auton pysäköinti maksaa Messukeskuksen pysäköintialueella 12 e.

Järjestäjä muistuttaa, että Messukeskukseen pääsee kätevästi myös junalla, raitiovaunulla tai linja-autolla. Kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 200 metrin matka Messukeskukseen. Raitiovaunut 7A, 7B ja 9 pysähtyvät Messukeskuksen edessä.

Koeajon järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston kanssa.

Lähde: Messukeskus, kuvituskuvat: Antti Hentinen

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat