29.1.2015

MP 2015 – Motoristin kevät koittaa

Helsingin Messukeskus tarjoaa kolmen päivän ajan puitteet kevään tärkeimmälle motoristitapahtumalle.

MP 2015 -messut tapahtumatarjontaa ei voi moittia niukkuudesta. Todennäköisempää on, että jotain jää näkemättä. Uutuuspyörien silmämääräisen tutustumisen lisäksi Messukeskuksessa kuka tahansa 15-vuotias pääsee ajamaan moottoripyörää. Junior Race Parkissa ajettavaa on myös perheen pienimmille kuskeille.

Rakennettuja pyöriä on esillä tällä kertaa kahden hallin mitalla. Moottoripyörämatkailusta kiinnostuneille tarjolla on ideoita uusia vierailukohteita ja ajoreittejä läheltä ja kaukaa.

Mp-henkisten sinkkujen iloksi Biker´s Date -baarissa järjestetään lauantaina kaksi kierrosta motoristihenkistä Napakymppiä Kari Salmelaisen johdolla. Pääpalkintona sopivaa matkaseuraa löytävälle herra ja neiti X:lle on luvassa matka MotoGp-kisoihin.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Maailman parhaat kisaamassa

MP 2015 -messuilla maailman parhaat Superendurokuskit ottavat mittaa toisistaan MM-sarjan kolmannessa osakilpailussa. Sisähalliin rakennetulla radalla ajetaan kilpaa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla sekä lauantaina että sunnuntaina. Kisakalenteri löytyy printtinä ja sähköisenä versiona toteutetun messulehden takakannesta.

Superenduron istumapaikkaliput eivät kuulu tavallisen sisäänpääsylipun hintaan, mutta seisomapaikoilta kisan seuraaminen onnistuu ilman lisämaksua.

Käytetyt mukana

Katsomisen lisäksi messuilla on mahdollista tehdä kauppoja. Jos tehdaskarheiden pyörien joukosta ei löydy mieleistä, kannattaa suunnata Nettimoton vaihtopörssiin. Esillä on eri kauppiaiden parhaita vaihdokkeja laajalla skaalalla. Pelkästään Harrikoita luvataan olevan myynnissä 30 yksilön verran. Ennakkotutustuminen valikoimaan onnistuu netissä Nettimoton teemasivulla.

Varusteet kiertoon

Kamapörssissä käydään kauppaa käytetyillä ajovarusteilla. Myyntiin voi tuoda hyväkuntoisia varusteita perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina käydään vain kauppaa. Myyntituotteiden hinnoitteluun on tarjolla apua järjestäjän, eli Kamaset ry:n puolesta. Välityspalkkiona peritään 15 prosenttia kauppahinnasta, vähintään viisi euroa.

Varustekauppojen hierominen edellyttää sisäänpääsylipun ostamista. Sunnuntaina myymättä jääneet varusteet voi hakea pois Kamapörssin myyjille tarjoamalla vapaalipulla.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Miss Superenduro

MP 2015 -messuilla järjestetään myös missikisat. Kymmenen ehdokkaan ennakkoesittely on toteutettu messujen nettisivuilla. Tuomariston valitsema voittaja ja yleisön suosikki julkistetaan lauantaina iltapäivän päätteeksi. Yleisön suosikki valitaan tekstiviestiäänestyksellä, joten osallistua voi vaikka kotoa.

Kaksi naista yhden hinnalla

Ovet avautuvat yleisölle perjantaina 30.1. Avajaisten kunniaksi kaksi naisvierasta pääsee messuille yhden hinnalla. Mopokortti taskussa messuille saapuvat voivat ostaa erikoishintaisen mopokorttilipun, johon sisältyy hampurilais- tai pizza-ateria Messukeskuksen ravintoloissa. Innokkaimmille vieraille on myynnissä kokoaikalippuja kolmelle messupäivälle

Aukioloajat ja pääsyliput

Pääsyliput:

Aikuiset 19 €/hlö
Lapset (7-15 v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 16 €/hlö
Mopokorttilippu (sisältää aterian*) 16 €/hlö
Ryhmät (vähintään 10 hlöä) 16 €/hlö
Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16-v. lapset) 49 €
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Aukioloajat:

Perjantaina 30.1. klo 10-20
Lauantaina 31.1. klo 9-18
Sunnuntaina 1.2. klo 10-17

Huom! Lauantaina messujen sulkeuduttua ilta jatkuu kello 20:00 asti Messukeskuksen ravintoloissa, tarvikehallissa ja Petrol Circuksen alueella. Jatkoilla esiintyy kotimainen kitaravetoista raskasta rockia soittava Los Bastardos Finlandeses.

Messut netissä ja radiossa:

Messukeskus ja Radiocity

Katso kuvagalleria

Teksti ja kuvat: Antti Hentinen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat