26.10.2022

MP 23 -messut – kaikki moottoripyörämerkit mukana

MP 23 messut

Moottoripyörämessut avaavat kauden 2023 ja messujen ajankohta on perinteisesti helmikuun ensimmäinen viikonloppu. Mukana messuilla ovat kaikki kaupallisesti merkittävät moottoripyörämerkit.

MP-messut jäivät vuosina 2020 ja 2021 pitämättä koronan aiheuttamien kokoontumisrajoitusten takia. Nyt vihdoin, kolmen vuoden tauon jälkeen, päästään jälleen messuilla tutustumaan uusiin moottoripyörämalleihin ennen ajokauden 2023 alkua. Tällä kertaa esillä on entistä enemmän myös sähkömoottoripyöriä ja -mopoja. Pohjoismaiden suurimmat moottoripyörämessut järjestetään 3.–5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

MP 23 messut

MP-messuilla on edustettuna ennätysmäärä moottoripyörä-, mönkijä-  ja mopomerkkejä uutuusmalleineen. Mukana ovat Aprilia, Benelli, BMW, CanAm, CF Moto, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Piaggio, Polaris, Segway, Stark Varg, SuperSoco, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Mukaan on jo nyt ilmoittautunut myös muita alan isoja toimijoita kuten Eurobiker, Mopo-Sport, Motonet, Storm Motor, Rinta-Joupin Autoliike ja Rukka. Ja lisää on tulossa.

”Moottoripyörien maahantuojat ja kauppiaat odottavat innolla ensi helmikuuta. Siitä on jo kolme vuotta, kun ollaan viimeksi kohdattu MP-messuilla, joten motoristitkin varmasti odottavat omaa heimotapahtumaansa kuumeisesti. Tällä kertaa mukana on ennätysmäärä merkkejä. Isojen tunnettujen merkkien lisäksi messuille osallistuu uusia pienempiä merkkejä. Tarjoamme helmikuussa MP-messuilla paljon kiinnostavaa sisältöä, josta kerromme loppuvuodesta”, kertoo tapahtuman projektijohtaja Niko Kantola Messukeskuksesta.

Tuttuun tapaan messuilla on uusien moottoripyörien ohella myös rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show, moottoripyörämatkailun Tie vie -alue ja nyt 10. kertaa järjestettävät Miss MP -kisat. Rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Showssa on upeita pyöriä, jotka kisaavat neljässä luokassa (Custom, Street, Classic ja Open). Petrol Circus Custom Bike Show’hun voi ilmoittaa moottoripyöriä vuoden loppuun asti (osoite: bikeshow@corsenero.fi) . Miss MP-kisan hakuaika alkaa aivan lähipäivinä (jolloin myös julkaistaan tarkemmat ohjeet miten haku kisaan tapahtuu) ja loppuu 15.12.2022. Lauantaina 4.2. messuilla palkitaan Petrol Circuksen voittajat ja Miss MP.

Helsingin Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. MP 23 -messut järjestetään 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. MP-messut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2020 ja silloin messuilla vieraili yli 55 000 motoristia.

Lisätiedot ja ajankohtaisin info: mp-messut.fi

Lähde: MP-messut, tiedote Kuvat: Suomen Messut

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat