31.1.2019

MP19-messut tarjoaa ohjelmaa koko viikonlopuksi

MP19

Koeajomahdollisuus, MP-häät, stunt-esityksiä, rakenneltujen moottoripyörien näyttely ja paljon muuta. MP19-messut tarjoaa koko viikonlopuksi nähtävää moottoripyöristä kiinnostuneille.

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksen täyttää jälleen 60 000 motoristia. MP-näyttely on perinteinen lähtölaukaus uudelle ajokaudelle.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Aloita ajokausi sisäkoeajoradalla

Ajokausi on oikeasti mahdollisuus aloittaa messuilla, sillä messuhalliin on rakennettu 600 metrin asfaltoitu sisäkoeajorata. Siellä on ensimmäinen tilaisuus kokeilla kauden 2019 uutuusmalleja. Koeajettavia pyöriä on noin 50 ja ajovarusteet saa lainaksi koeajoa varten. Ajovuorojen pituus on 10 minuuttia ja promillerajana on nolla. Koeajajaksi voi rekisteröityä paikan päällä tai ennakkoon (www.messut.fi), jolloin säästyy jonottamiselta. Ota rekisteröidyttyäsi saamasi koeajonumero ja ajokortti mukaan tapahtumaan. Koeajovuorot varataan paikan päällä koeajoradan välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta varauspisteestä. Sunnuntaina ajovuoroja on myös ajokortittomille yli 15-vuotiaille henkilöille ja koeajoon sisältyy ajo-opetus.

Naimisiin MP-messuilla

MP-messuilla järjestetään nyt ensimmäistä kertaa MP-häät. Hakijoiden joukosta valittu motoristihenkinen pariskunta vihitään perjantaina messuyleisön edessä. Odotettavissa on ikimuistoinen kokemus niin hääparille kuin myös paikalla olevalle yleisölle.

Miss MP19

Motoristihenkistä naiskauneutta parhaimmillaan tarjoaa Miss MP -kilpailu. Aikaisempina vuosina Miss MP -voittaja on jopa kruunattu myöhemmin Miss Suomeksi. Jo kuudetta kertaa järjestettävän kilpailun finalistit esiintyvät messuilla Viivi Pumpasen suunnittelemissa ja tuottamissa ajovarustemuotinäytöksissä. Voittaja selviää launtaina messuilla.

MP19

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

PROride stunt show

MP-messuilla ajettava PROride stunt show kerää yhteen ensimmäistä kertaa koskaan Suomen parhaimmat kuskit FMX-, Supermoto- & stuntpyörillä. Korkeatempoinen show yhdistää viisi suomalaista huippukuljettajaa tekemään messuvieraille ikimuistoisen esityksen kunnioituksena koko Euroopan stunt-scenen aloittaneelle Arto "Artsi" Nyqvistille.

MP19

Lauantain pääshowssa tullaan myös näkemään jotain Euroopassa ennen näkemätöntä, kun Sebastian Westberg aikoo tehdä FMX-pyörällä Euroopan ensimmäisen etuperinvoltin liikuteltavaan alastuloon valtavalla 23 metrin ilmalennolla. Tässä on temppu, joka on yksi tämän hetken isoimmista koko maailmassa.

PROride stunt show MP-messuilla aina kunkin messupäivän päätteeksi koeajoradalla.

Showssa mukana:

  • Sebastian Westberg – @sebfmx – Särksisalo
  • Joona Vatanen – @joonavatanen – Jyväskylä
  • Arttu Stenberg – @arttustenberg – Riihimäki
  • Niko Säkkinen – @sakkinenstunt – Salo
  • Regina Lanko – @miss_stuntbum – Muonio

Special guest:

  • Arto "Artsi" Nyqvist
MP19

MiniSuperMoto-kilpailukauden avaus

MiniSuperMoto on kilpailukäyttöön suunniteltu minikrossipyörä. Kilpailijoiden alaikäraja on 13 vuotta. MP19-messuilla MiniSuperMotot avaavat SM-kautensa ajamalla asfaltoidulla koeajoradalla ensimmäisen SM-osakilpailun. Pyörät nähdään radalla kaikkina kolmena messupäivänä.

MP19

Komeimmat rakennellut pyörät tarjoaa Petrol Circus Custom Bike Show

Osana MP19-messuja järjestettävä Petrol Circus Custom Bike Show kokoaa yhteen 100 Suomen komeinta rakenneltua moottoripyörää. Näyttelyssä pyörät myös kilpailevat keskinäisestä paremmuudesta neljässä luokassa: Custom, Street, Classic ja Open. Näyttelypyörien lisäksi Petrol Circus tarjoaa työnäytöksiä mm. 3D-mallinnuksesta, rungon hitsauksesta ja muiden osien rakentamisesta ja muokkaamisesta. Alueella pääsee keskustelemaan myös pyörien rakentajien kanssa, jolloin on mahdollisuus saada syvempää tietoa näyttelypyörien vaiheista.

Eikä kannata unohtaa, että kattavan muun ohjelman ohella MP19-messuilla on nähtävillä kaikki 2019-uutuusmoottoripyörät.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

MP19-messut Helsingin Messukeskuksessa 1.–3.2.2019

  • Osoite: Messuaukio 1 00520 HELSINKI
  • Avoinna: pe 10–20, la 9–18 ja su 10–17
  • Lisätiedot: www.mp-messut.fi

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Messukeskus, Janne Huhtala

Luetuimmat