30.6.2022

Nyt ensimmäistä kertaa livenä – tältä näyttää uusi Polestar 5!

Uusi Polestar 5

Tuleva uutuus Polestar 5 on nähty nyt jo livenä! Ja jopa liikenteessä!

Ei ole mennyt kuin pari viikkoa siitä, kun Polestar 5 -auton ensimmäiset kuvat levisivät maailmalle. Silloin kysymyksessä oli uutinen tulevan Polestar 5 -mallin patenttihakemuksesta – tieto patenttihakemuksesta levisi maailmalle, joko tahattomasti tai tahallisesti.

Uusi Polestar 5

Nyt ensimmäinen Polestar 5 on nähty jo livenä ja ajossa, kun Polestar 5 -auton prototyyppi kiisi perinteiselle Goodwoodin kukkulalle perinteisessä Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa pari päivää sitten.

Sattumaa tai ei näiden kahden uutisen lyhyt aikaväli toisistaan, mutta Polestar 5, jota odotetaan markkinoille vuonna 2024, on nähty nyt ensi kertaa livenä Goodwoodissa West Sussexissa Iso-Britanniassa.

Uusi Polestar 5

Polestar on ilmoittanut, että se tuo yhden uuden sähköautomallin markkinoille per vuosi alkaen tästä vuodesta. Aiemmin julkistettujen Polestar 1:n ja 2:n jälkeen tämän vuoden syksyllä on vuorossa Polestar 3, joka esitellään lokakuussa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Teslaa ja Porschea vastaan

Ensi vuonna on Polestar 4:n vuoro, joka tulee olemaan pienempi SUV-coupé -malli. Vuonna 2024 on sitten Goodwoodissa ensi kertaa nähdyn Polestar 5:n vuoro.

Uusi Polestar 5

Polestar 5 on auto, jolla Polestar aikoo kilpailla Porsche Taycanin ja Tesla Model S:n kanssa samassa luokassa. Myös Mercedes EQS kuuluu Polestarin syömälistalle.

Goodwoodissä nähtiin myös esillä Polestarin sähköinen roadster-konsepti sekä Polestar 2 BST edition 270 -malli, joka on markkinat valloittaneen Polestar 2:n tehokas erikoisversio, jota on valmistettu vain 270 kappaletta.

Uusi Polestar 5

Lähde ja kuvat: Polestar