21.11.2017

Osta lentolippu pikaviestillä – Finnairilla ensimmäisenä

Lentokone

Finnair on ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö, joka aloittaa lentolippujen myynnin suositun pikaviestisovelluksen kautta.

Lentoyhtiö Finnair kertoo aloittavansa lentolippujen myymisen Kiinassa suositun WeChat-sovelluksen kautta. We Chat on kiinalaisen Tencentin kehittämä sosiaalisen median mobiilisovellus. Sillä on Finnairin mukaan kuukausittain yli 963 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

WeChatiin voi yhdistää mobiilimaksupalvelu WeChat Payn, jolloin Finnairin asiakkaat voivat hakea lentolippuja, varata lentoja ja maksaa ostoksia WeChat-tilin ja WeChat Payn avulla.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö

Finnair on ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö, joka aloittaa lentolippujen myynnin Kiinassa WeChat-sovelluksen kautta.

– Kiina on yksi tärkeimmistä markkina-alueistamme, ja haluamme olla siellä, missä asiakkaammekin ovat, Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen kertoo.

Aiemmin tänä vuonna Finnair avasi virallisella WeChat-tilillään kiinalaisille asiakkaille tarkoitetun chat-palvelun, joka on auki joka päivä klo 9.00–18.00.

Lähde: Finnair Kuva: Moottorin kuva-arkisto

Luetuimmat