1.4.2023

Päivän kuva: Luulisi ajan nyt erottuvan – digitaalisen pysäköintikiekon taustaväri vaaleaksi

Digitaalinen_pysakointikiekko_3_2023_MJ

Joillekin autoilijoille on tiettävästi tullut ikäviä yllätyksiä siksi, ettei pysäköintiä valvova taho ole kertomansa mukaan saanut riittävän hyvin selvää digitaalisen pysäköintikiekon aikanäytöstä.

Kaareva tuulilasi ja erilaiset heijastukset voivat hankaloittaa tuulilasin sisäpintaan kiinnitetyn digitaalisen pysäköintikiekon aikanäytön havaitsemista. Joillekin autoilijoille on tiettävästi tullut ikäviä yllätyksiä siksi, ettei pysäköintiä valvova taho ole kertomansa mukaan saanut riittävän hyvin selvää digitaalisen pysäköintikiekon aikanäytöstä.

Seurauksena autoilijalle on saattanut olla kupeen kaivaminen, vaikka autoilija olisi oman kertomansa mukaan ajastanut digitaalisen pysäköintikiekon oikein ja pysäköintikiekko olisi sinänsä toiminut moitteitta. Näissä tapauksissa yhteisenä piirteenä on ollut se, että pysäköintiajan näyttävä digitaalinen kello on ollut tummataustainen, digitaalinumeronsa vaaleita.

Pysakointikiekko_elektroninen_parkit_2023_MJ

Ongelmasta suivaantunut pysäköintikiekkoja edustava ja maahantuova yritys kertoo, että uusien kiekkomallien värit ovat nyt toisin päin, jotta numeroiden erottuvuus taatusti olisi moitteetonta.

Yrityksen mukaan tanskalaisvalmisteisten tummanäyttöisten digitaalisten pysäköintikiekkojen käytössä ei olisi ollut missään muissa maissa vastaavia ongelmia kuin Suomessa. Uusien laitemallien vaaleataustainen näyttö auttaa numeroiden erottumista Suomen valaistukseltaan pimeissäkin olosuhteissa.

Lähde: Oy One-Pro Kuvat: Moottorin arkisto  

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat