28.3.2016

Pyydystä Luottokuski-taksi, luvassa ilmaista kyytiä!

Ferratum Luottokuski

Pääkaupunkiseudulla liikkuva Luottokuski-tilataksi kyyditsee kampanjan ajan ilmaiseksi 30 eurolla.

Mikäli Helsingin, Espoon tai Vantaan alueella nappaamassasi taksissa on seuraavan kuukauden aikana Luottokuski-teippaus, olet onnekas. Kampanjassa rahoitusyhtiö Ferratum pyrkii piristämään arkielämää tarjoamalla kampanjataksin kyytimaksun aina 30 euroon saakka.

– Haluamme tuoda kampanjamme avulla suomalaisille iloa ja positiivisuutta arkeen, kertoo Luottokuski-kampanjan tarjoavan Ferratumin Suomen maajohtaja Antti Kumpulainen.

Kampanjaan kuuluvan tilataksin saaminen on kiinni sattumasta, sillä valitettavasti erityistaksia ei voi tilata erikseen. Mikäli kyytimaksu ylittää 30 euroa, maksaa asiakas vain ylittyvän osan.

– Käsityksemme mukaan vastaavanlaista kampanjaa ei ole toteutettu missään muualla aiemmin. Keräämme siitä kokemuksia ja tulemme yllättämään ihmisiä myös jatkossa erilaisilla vastaavilla toimenpiteillä arjen helpottamiseksi, Kumpulainen jatkaa.

Somessa kampanja liikkuu tunnuksella #luottokuski ja lisätietoa voi katsoa osoitteesta www.luottokuski.fi. Kampanjassa on mukana myös tarttuvista biiseistään tuttu rap-yhtye Teflon Brothers.

Lähde: Ferratum, kuva: Ferratum / Lassi Kaario

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat