16.7.2019

Syyskuussa nähdään: uusi Nissan Juke esiintyy ensimmäisessä vihjekuvassa

Uusi Nissan Juke

Loputtomasti kritiikkiä keulamuotoilullaan saanut Nissan Juke saa vihdoin uuden seuraajan. Ensimmäisen vihjekuvan perusteella asiaan palataan syyskuussa.

2011 esitelty Nissan Juke osui isoveli-Qashqain kanssa ajan hermoon, saapuen juuri katumaastureiden ja crossovereiden saapuessa trendimobiileiksi. Juken haastava keulamuoto tosin kirvoitti vinoilevia kommentteja koko auton elinkaaren ajan.

Nyt Nissan kuitenkin ottaa muodosta ilon irti. Sähköpostiin mätkähtänyt mystinen "MEDIA ALERT" -viesti sisältää vain QR-koodin, joka vie Nissanin kotisivuille. Hämyisen maistiaiskuvan sisältö on muistuttaa Juken omintakeisista keulavaloista ja Nissanin nykyisestä V-motion keulamuotoilusta. Elokuvamaisesti kiusoiteltu päivämäärä kertoo, että ilmeisimmin uuden Juken paljastus tapahtuu syyskuun 3. päivä, juuri Frankfurtin autonäyttelyn alla.

Uuden Nissan Juken yksityiskohdat ovat vielä piilossa, mutta odotettavissa lienee Renault-Nissanin CMF-B-pohjalevylle rakennettu kompakti crossover, jonka sukujuurista löytyy Micra, uusi Clio ja päivittyvä Captur. Juorukellot odottelevat myös lataushybridioptiota ja noin 380 litraan kasvavaa tavaratilaa.

Uusi Nissan Juke

Uudesta Nissan Jukesta kuultaneen lisää kesän kuluessa.

Lähde ja kuvat: Nissan

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat