20.12.2017

Toyota yhteistyöhön maailmanennätysurheilijan kanssa

Toyota jälleen arvokkain automerkki

Autonvalmistaja Toyota on solminut yhteistyösopimuksen Suomen Olympia- ja Paralympiakomiteoiden kanssa. Yhteistyösopimus kattaa alkuvaiheessa tapahtumia ja kaksi yhteistyöurheilijaa.

Etelä-Korean talviolympialaisiin on vajaa kaksi kuukautta ja autoteollisuuskin haluaa oman osansa olympiahuumasta. Japanilainen autonvalmistaja Toyota on allekirjoittanut kahdeksan vuotta kestävän yhteistyösopimuksen Suomen Olympia- ja Paralympiakomiteoiden kanssa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Toyota: liikkuvuuden mahdollisuus kaikille

Toyotan ja olympia- ja paralympiaurheilun yhteistyö konkretisoituu Start Your Impossible -kampanjan kautta. Toyotan mukaan hanke kannustaa Toyotan työntekijöitä, kumppaneita ja asiakkaita tarttumaan yksilöllisiin haasteisiin ja korostaa yhtiön tavoitetta tarjota liikkuvuuden vapautta kaikille.

–Toyota pureutuu esimerkiksi kaupunkiliikenteen haasteisiin ja pyrkii laajentamaan liikkuvuuden mahdollisuutta kaikille ihmisille, Toyota Auto Finlandin toimitusjohtaja Kari Skogster sanoo.

Yhteistyö yhdistää Olympia- ja Paralympiakomitean

Olympiakomitea kertoo, että yhteistyö Toyotan kanssa syventää myös olympia- ja paralympiaurheilun yhteistyötä.

– Kumppanuus Toyotan kanssa tuo samalla yhteen myös Olympia- ja Paralympiakomitean, mikä on hienoa ja tervetullutta. Toyotalle avautuu hienoja mahdollisuuksia kumppanuuden hyödyntämiseen, kun he voivat kertoa tarinaansa niin olympia- kuin paralympiaurheilijoiden kautta, Olympiakomitean liiketoimintapäällikkö Ville Köngäs toteaa.

Autoja ja tapahtumia

Suomessa yhteistyö Olympia- ja Paralympiakomiteoiden kanssa tarkoittaa Toyotan mukaan paitsi autoyhteistyökumppanuutta, myös konkreettista sitoutumista muun muassa tapahtumiin.

– Toyota tulee olemaan mukana Paralympiakomitean Para School Day -kiertueella, joka järjestetään tänä keväänä seitsemässä eri koulussa. Para School Day -kiertueen tavoitteena on muuttaa asenteita erilaisuutta kohtaan ja lisätä tietoisuutta paraurheilusta, jotka ovat myös Toyotan ”Start Your Impossible” -kampanjan tavoitteita, kertoo Paralympiakomitean pääsihteeri Tero Kuorikoski.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Yhteistyöurheilijat Leo-Pekka Tähti ja Matti Suur-Hamari

Toyota käynnistää Suomessa yhteistyön myös urheilijoiden kanssa. Ensimmäiset paikalliset urheilijakasvot ovat paralympiavoittaja, maailmanmestari ja 100 metrin ratakelauksen maailmanennätyksen haltija Leo-Pekka Tähti ja paralympiaurheilija Matti Suur-Hamari.

– Tarkoitukseni on huipentaa urani Tokion paralympialaisiin vuoteen 2020, ja Toyotalla tulee olemaan merkittävä rooli tukiessaan minua kohti tavoitteitani. Ihmisten kunnioitus ja syrjinnän vastaisuus tekevät Toyotan yhteistyökumppanuudesta itselleni luontevaa, Suomen menestynein vammaisurheilija ja Vuoden Urheilija 2016 Tähti kertoo.

Lähde ja kuva:Toyota

Luetuimmat