10.11.2017

Uusi Nissan Leaf palkintopallille – ensimmäinen kierros kunniaa

Kyseessä on uuden Nissan LEAFin ensimmäinen merkittävä kansainvälinen palkinto.

Consumer Technology Association palkintoraati julkistaa ”Best of Innovation” ‑palkintojen saajat syksyisin CES Unveiled ‑tapahtumassa, joka pohjustaa Las Vegasissa tammikuussa järjestettäviä CES-tekniikkamessuja.

Nissanin palkintokaapia täydentävät nyt CES Best of Innovation-palkinto ”Vehicle Intelligence and Self-Driving Technology” -kategoriassa ja CES-kunniamaininta ”Tech for a Better World” -kategoriassa.

New Yorkissa julkistettu pääpalkinto luo osaltaan suuria odotuksia ensi vuonna järjestettävään näyttelyyn, jossa Nissan ja CTA kertovat esittelevänsä uuden Leafin perinpohjaisesti.

– On todella merkittävää, että uusi Nissan Leaf sai ensimmäisen arvovaltaisen palkintonsa. CTA:n palkintoraati etsii tuotteita ja teknologioita, jotka hyödyttävät aidosti maapalloa ja ihmiskuntaa. Leaf, joka on Nissanin Intelligent Mobility ‑visiomme lippulaivamalli, on tosiasiassa paljon enemmän kuin pelkkä auto, hehkuttaa Nissanin kansainvälisen markkinoinnin ja myynnin johtaja Daniele Schillaci .

Muun muassa kirjoitusasuaan myöten erikoisti nimetyillä ProPILOT- ja e-Pedal-järjestelmillä varustettu auto tuo jokapäiväistä elämää helpottavan innovatiivisen teknologian laajemman ihmisjoukon ulottuville kuin mikään aikaisempi sähköauto ja muuttaa siten osaltaan maailmaa, visioi autovalmistaja, jota ei voi ainakaan vaatimattomuudesta moittia.

Kiinnostavaa on myös se, että tietyillä markkina-alueilla Nissan Leaf on varsin todennäköisesti mahdollista integroida kodin sähköjärjestelmään (”Vehicle to Home”) tai julkiseen sähköverkkoon (”Vehicle to Grid”), joten auto osallistuu myös energiankulutuksen optimointitalkoisiin.

Uusi Nissan Leaf on myynnissä Japanissa. Jälleenmyyntiliikkeisiin Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa se luvataan kolmen kuukauden aikana.

Lähde ja kuva: Nissan

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat