10.6.2020

Vaisalan säätiedot Hyundain ruudulle – ensimmäisenä vuorossa uudistunut i30

Vaisalan säätiedot Hyundain ruudulle

Uudistuva Hyundai i30 saa osana uudistuksia myös uudet verkottuneet palvelut. Ne puolestaan tuovat Vaisala Digitalin säätiedot autoilijan silmien eteen.

Uudistunut Hyundai i30 saapuu Suomeen syksyllä ja tuo samalla paikallista osaamista tullessaan. Mallin muiden uudistusten joukossa ovat uudet Live-palvelut, jotka laajentava tietoviihdejärjestelmän hyödyllisyyttä. Uusissa Hyundai-malleissa Live-palvelut ovat maksuton vakiovaruste ensimmäisen viiden vuoden osalta, ja palvelulisenssiä voi jatkaa tuon ajankohdan jälkeenkin.

Palvelut tuovat liikenne- ja säätiedot, nopeusvalvontakamerailmoitukset ja kiinnostavien kohteiden (Points of Interest) i30:n kojelautanäyttöön. Tietojen avulla parkkipaikkojen, tankkauspaikkojen tai vaikkapa valtuutettujen huoltojen löytäminen käyvät helpommin. Järjestelmä osaa myös tarjota ruuhkattomampaa reittivaihtoehtoa. Android Auto ja Apple CarPlay -älypuhelinpeilausten lisäksi järjestelmä tukee suomenkielistä puheohjausta.

Hyundai i30 facelift tuo tullessaan uudistuneen tietoviihdejärjestelmän ja sen verkottuneet Live-palvelut.

Säätiedot Hyundain Live-palveluihin toimittaa suomalainen Vaisala, joka osti Forecan ammattikäyttäjien yrityssääpalvelut lokakuussa 2019. Niinpä säätiedoista ja ennusteista vastaa Vaisala Digital, joka tuottaa sääennusteita myös esimerkiksi teiden kunnossapidon toimijoille ja teollisuuteen. Vaisala Digital on maailman johtavia sää- ja mittauspalveluita tuottavia yrityksiä.

– Vaisala tarjoaa asiakkailleen luotettavia mittausratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Teknologiset innovaatiot ovat Vaisalan toiminnan ytimessä, ja kehitämme innolla yhteistyötä Hyundai-konsernin kanssa. Yhteistyö kattaa koko Euroopan alueelle, Venäjälle, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan toimitettavat autot, kertoo Vaisala Digitalin autoteollisuuden liiketoiminnan kehityksestä vastaava Petri Marjava.

Vaisalalla on töissä noin 1 800 työntekijää eri puolilla maailmaa, mutta sen pääkonttori löytyy Suomesta ja osake on listattuna Helsingin pörssissä. Yhtiöllä on yli 80 vuoden historia teollisen mittaamisen ja säätietojen saralla erityisesti teollisuudessa ja ammattikäytössä.

Lähde ja kuvat: Hyundai

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat