27.5.2016

Volkswagen yllättää – Kuplasta farkkuversio!

Kuplasta farkkuversio

Kevyen faceliftin lisäksi Volkswagenin Beetle saa erikoisversioiden myötä Denim-mallin oman elämänsä farkkuliiveilijöille.

Volkswagenin lääke retrokuumeeseen, Beetle eli meikäläisittäin Kupla, saa piristystä elämäänsä. Uusiksi värivaihtoehdoiksi saapuvat makea "Bottle Green Metallic" ja maailman tylsin "White Silver Metallic". Basic ja Design -varustetasojen puskurit ovat saaneet uuden litteämmän muotoilun,. Samalla aiemman Beetle Sportin korvaavan R-Linen puskurit on myös muotoiltu uudelleen ja sporttivarustelun tunnistaakin puskurin yläpuolella olevasta ilma-aukosta.

Samalla Design Line ja R-Line -varustetasot saavat piristystä sisustaansa samalla kun takavalot muuttuvat sävytetyiksi ledeiksi. Uusien sisustamateriaalien lisäksi myös keskikonsolin saa nyt värillisenä. Vastaavasti "Black Style Package" värjää katon ja sivupeilien lisäksi jopa vanteet mustiksi. R-Linen valitseville tarjolle tulee myös R-Line sisustapaketti, jolloin sisustaan leimataan R-Line-merkintä aina pääntuesta ovipaneeleihin.

Beetle Design-varustetason saa myös korinvärisillä yksityiskohdilla sisustassa
Beetle Design-varustetason saa myös korinvärisillä yksityiskohdilla sisustassa

Beetlen moottorivaihtoehdot säilyvät ennallaan, eli Kupla liikkuu jatkossakin 105 hevosvoimasta aina 220 hevosvoimaan olevien moottoreiden avulla. Tarjolla on tuttuun tapaan kolme bensiinimoottoria ja kaksi dieseliä.

Samalla Volkswagen kertoi, että tuttuun tapaan Beetle saa erikoismalleja.

Kuplasta farkkuversio
Beetle Denim

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Beetle Denim

Volkswagen ei vielä lähde Minin kulkemalle polulle tuomaan varsinaista farmariversiota retroklassikostaan, mutta syvällä nostalgian uumenissa ollaan silti. Vuoden 1974 "Jeans Beetle" -erikoismallia heijastellen Kupla vetää jälleen farkut ylle, sillä Beetle Denim luottaa "Stonewashed Blue Metallic" -maalipintaan "sitä erityistä farkkulookkia varten", vaikka maalipinnan farkkumaisuus taitaa olla katsojan silmässä. Avomallissa myös kangaskatto on denimin värinen. Woodstockia voi muistella myös sisällä, sillä urheiluistuinten verhoilu on niin ikään sinistä, ovitaskut on toteutettu farkkutyyliin ja keskikonsoli saa sinisestä alumiinista tehdyn ulkoasun. Nostalgian kruunaavat 17-tuumaiset "Circle"-vanteet, jotka on naamioitu näyttämään klassikko-Kuplan pyöreiltä pölykapseleilta.

Kuplasta farkkuversio
Beetle Denim Cabriolet

ALLSTARin paluu ja Exclusiven saapuminen

Myös suosittu Beetle ALLSTAR saapuu takaisin. Näppärästi kynnyslistassa lukevan mallimerkinnän lisäksi erikoismallissa on vakiona kaksialueinen Climatronic-ilmastointi, parempi viihdejärjestelmä navigaation kera ja "Kuplan klassinen hanskalokero".

Ja jotta erikoismallit eivät loppuisi kesken, tarjolle tulee myös Beetle Exclusive, joka perustuu Design- ja R-Line -varustetasoihin. Vastineeksi saa "Twister"-tyyliset vanteet lisätyllä varkaussuojalla, nappanahkaa olevat istuimet ja fiinimmän keskikonsolin. Erityisesti kiitellään kuitenkin uutta Cool Leather -nahkaa, jonka pitäisi pysyä viileänä ja pehmoisena myös auringossa.

Kaikkien mallien ennakkomyynti alkaa heti, paitsi 220-hevosvoimaisen R-Linen kohdalla täytyy malttaa kesäkuun puoliväliin.

Kuplasta farkkuversio
Makea Bottle Green Metallic -värisävy

Lähde ja kuvat: Volkswagen

Luetuimmat