Audi Q2

Ajoneuvot Lahti2017 Uutinen 22.2.2017

Lahti2017: Audi näkyvästi mukana Lahden MM-kisoissa

Audi on yksi Lahden pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisojen kansainvälisistä yhteistyökumppaneista. Kumppanuuden nimissä kisoissa on tarjolla yleisölle esimerkiksi koeajoja ja virtuaalisia elämyksiä.

Audilla ja talviurheilulla on pitkä yhteistyöhistoria. Audi on tehnyt jo pitkään monipuolista yhteistyötä muun muassa alppihiihdon, maastohiihdon ja mäkihypyn parissa kumppaninaan Kansainvälinen Hiihtoliitto FIS. Audi on myös Suomen maastohiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani.

Lahden MM-kisojen promootioalueelta löytyy Audin ”Home of quattro” -piste, johon jokainen kisavieras voi käydä tutustumassa. Audi tarjoaa mm. erilaisia VR-lasielämyksiä – virtuaalisesti voi kokea esimerkiksi mäkihyppääjän hyppysuorituksen. Paikan päällä voi lisäksi osallistua tietokilpailuun tai käydä koeajamassa uuden Audi S3:n, A4 allroadin tai vaikkapa upean A5 Sportbackin.

Kisa-alueella on myös mahdollisuus tutustua koko Audin Q-mallistoon – aina pienimmästä Q2:sta isoimpaan ja tehokkaimpaan SQ7:aan. Myös Lahden kilpailuorganisaatio hoitaa kyydityksensä Audeilla. Kisaorganisaation käytössä ovat Q7 e-tron, A6 allroad, A6 Avant ja A4 allroad -mallit.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Audi

Kaikki koeajot

Uusimmat