Hyundain rallipalapeli

Ajoneuvot Uutinen 3.4.2020

Vauhtijunioreille: Hyundain rallipalapeli ja lisää peribrittiläistä väritettävää

Tämän kerran viihdepaketissa Hyundai Motorsportin virtuaalipalapeli soveltuu kilpailuvietin mittaamiseen. Mikäli tulostimessa on vielä paperia, tarjolla on lisäksi uutta väritettävää Land Roverilta ja Morganilta.

Koronaviruskaranteenit ajavat myös autovalmistajat kekseliäälle tuulelle. Tällä kertaa parasta hupia löytyy Hyundai Motorsportilta, jonka virtuaalipalapeliä kootaan kelloa vastaan. Sopivasti palasia sisältävä palapeli on helppo koota pohjakuvaa vasten, mutta rallihenkinen sekuntipeli pistää pelin jännäksi. Tarjolla on kuusi eri kuvavaihtoehtoa, joten rallin lisäksi palapelihommiin pääsee myös radalla.

Hyundain rallipalapeli

Mikäli Audin, Porschen ja Mercedes-Benzin väritystehtäviltä on vielä kyniä jäljellä, ei hätää! Tällä kertaa Land Rover saapuu hätiin esittelemällä uuden Defenderin seikkailullisia puolia Namibian maastossa. Pehmeästi kulmikkaan maastoauton lisäksi kuvissa esiintyy koko joukko värityskirjojen kantahahmoja kirahveista virtahepoihin. Kuvat löytyvät näppärimmin täältä tai Land Roverin Facebook-sivulta.

Samoilla jäljillä on myös brittiläinen erikoismerkki Morgan, joka valmistaa autoja kuin 1940-luku ei olisi koskaan päättynyt. Jos nuorekkaan autoharrastajan mieleen ovat puurunkoiset autot ja tehtaiden sijasta vajat, tarjolla ovat niin ikoninen kolmepyöräinen 3-Wheeler kuin tutumpi Plus Six. Bonuskuvana Morganien kuljetusrekka.

Hyundain rallipalapeli

Taukoa etätöihin ja etäkouluun voi etsiä myös Subarun koiramainoksista.

Lähteet: Hyundai, Land Rover, Morgan Kuvat: Hyundai, Land Rover

Jaa artikkeli

Keskustelu

Valmistajalta: Hyundai

Kaikki koeajot

Uusimmat