Vision Mercedes-Maybach 6

Ajoneuvot Esittely 19.8.2016

Vision Mercedes-Maybach 6 – Kelpaisiko kuusi metriä sähköistä luksusta?

Täyssähköistä urheiluautoherkuttelua luksuspaketoituna. Sitä on Vision Mercedes-Maybach 6

Kansainväliset autoharrastajat ja maailman hienoimmat keräilyautot kokoontuvat vuosittain elokuussa Pebble Beach-rannalle Kaliforniaan hyvin erityiseen autojen kauneuskilpailuun.

Kokoontumisessa esitellään täydellisesti entisöityjä muotopuhtaita harvinaisia klassikkoja ja kirsikkoina kakun päällä toimivat autovalmistajien ja muotoilustudioiden konseptiautot.

Vision Mercedes-Maybach 6

Pebble Beach Concours d Élegance-tapahtuma on siis täydellinen paikka tuoda ensi kertaa yleisön silmien alle sensaatiomainen luksusluokan coupé-tutkielma Vision Mercedes-Maybach 6.

Bling! Tupla-bling!

Pitkä konepeitto, kaareva kookas tuulilasi ja korin helmeilevän punaista pintaa toistavat kookkaat 24-tuumaiset vanteet yhdessä taitavasti koriin liitettyjen aerodynaamisten osien kanssa muodostavat Coupén ainutlaatuisen puhtaat linjat. Muotoilun viimeistelevät Mercedes-Benz Arrow460-Granturismo-luksuskonseptiveneen perän muotoja toistavat takaosan linjat.

16C708_03_D318741

Pitkälle pyöränaukkojen eteen ja taakse ulottuvat kookkaat lokasuojien levitykset antavat vihjeen korilinjojen alle piilotetusta voimasta ja sen mahdollistamasta suorituskyvystä.

Muotokielen ikoniset elementit ovat Mercedes-Benzin urheiluautojen DNA-perimään kuuluvat ylöspäin aukeavat lokinsiipiovet. Lähes kuuden metrin pituus (5,7 m) ja 2.1 metrin leveys takaavat, että Vision Mercedes-Maybach 6 ei jää missään olosuhteissa huomaamatta.

Vision Mercedes-Maybach 6

Täyssähköinen urheiluauto

Pyöränaukkojen väliin sijoitettujen ilmanohjainten reunaan sijoitetut LED-valolistat alleviivaavat Vision Mercedes-Maybach 6:n olevan täysiverinen nelivetoinen täyssähköinen urheiluauto.

Neliveto on toteutettu jokaiseen pyörään sijoitettujen erillisten sähkömoottoreiden avulla, joille virtaa työntää lattian alle sijoitettu 80 kWh:n akusto.

Parhaimmillaan kiihdytys 0 – 100 km/h sujuu alle neljässä sekunnissa. Huippunopeus on elektronisesti rajattu 250 kilometriin tunnissa. Toimintasäde yhdellä latauksella NEDC-normin mukaan mitattuna on 500 km.

Vision Mercedes-Maybach 6

Mercedes-Maybach on luksusautojen aatelia, jossa yhdistyvät tekninen täydellisyys ja loistokkuus. Mallisto muodostuu kolmesta vaihtoehdosta; Mercedes-Maybach S 500, Mercedes-Maybach S 600 ja panssaroitu Mercedes-Maybach S 600 Guard. Vision Mercedes-Maybach 6 on toistaiseksi yksittäiskappaleena valmistettu konseptiauto.

Lähde ja kuvat Mercedes-Benz

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat