7.3.2016

BMW:n keväthurmokseen kuuluvat polkupyörät

BMW polkupyörä

Kevät toi kevät toi Baijeriin pyöräilykauden.

Kevät saa jopa Baijeriin, sillä BMW on julkistanut päivitetyn polkupyörämallistonsa. Hiukan yllättävästikin polkupyörät todella heijastelevat valmistajan automallien periaatteita. Ikkunalinjan klassinen Hofmeisterin mutka on tosin vaihtunut pyörämallistossa rungon vahvaan "niskaosaan".

BMW polkupyörä

Malliston kulmakivenä on edelleen Cruise Bike, johon on lisätty uusien värivaihtoehtojen lisäksi kolmas runkokoko paremman istuvuuden löytämiseksi. Urheilullisempana vaihtoehtona toimii Cruise M Bike, jossa M-autoista tutun värityksen lisäksi muutama komponentti on valmistettu alumiinin sijasta hiilikuidusta.

Ehkä eniten automallistoa muistuttaa kuitenkin Cruise e-Bike -sähköpyörä, jossa 400 wattitunnin akku tarjoaa polkemisapua aina 25 km/h nopeuteen saakka. Boschin valmistama sähkömoottori on samalla aiempaa mallia voimakkaampi. Avustuksen määrä selvitetään 1 000 sensorilukemalla sekunnissa, ja manuaalivaihteisten BMW-autojen tavoin pyörä kertoo milloin on paras hetki vaihtaa vaihdetta.

BMW polkupyörä

Automallistosta poiketen BMW:n polkupyörätarjonnasta löytyy malli myös junioreille. Cruise Bike Juniorin ideana on se, että pyörän säätövarojen ansiosta se ikään kuin kasvaa käyttäjänsä mukana.

Malliston myynti alkaa huhtikuussa valituissa BMW-liikkeissä, suositushintojen vaihdellessa Bike Juniorin 450 eurosta aina e-Biken 3 100 euroon.

Lähde ja kuvat: BMW

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat