7.8.2021

Honda Dog -lisävarusteet – koiranpäivät autoon

Honda Dog

Japanilaisvalmistaja on löytänyt markkinoilta pehmeän ja pörröisen nelitassuisen alueen. Honda Dog lisää autoon koiraystävällisyyttä tai tassuja.

Jokainen koiranomistaja rakastaa lemmikkiään kuin omaa lastaan ja japanilaisvalmistaja tietää tämän. Honda Dog -lisävarusteet tarjoavat tärkeää turvallisuutta ja turhaa söpöyttä sopivan auton ja koiran omistajalle. Ilmiselvästi valmistaja todella arvottaa auton koiraystävällisyyttä.

Melkoiset koiranpäivät saadaan aikaan erilaisin koirien kuljetukseen tarkoitetuin turvakaukaloin ja -valjain. Toisaalta tassuja saa halutessaan esimerkiksi avaimeen, vaihdekeppiin tai vanteiden keskiöihin. Koirille saa tarjota keppiä, mutta porkkanan suosiosta emme ole yhtä varmoja.

Honda Dog

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Honda Dog

Japanilaisvalmistaja on kehitellyt kokonaisen sarjan erilaisia lisävarusteita koirien ja omistajien iloksi. Valitettavasti tämä Honda Dog -mallisto on tietääksemme saatavilla vain Japanissa. Asiaa voi toki tiedustella lähimmältä jälleenmyyjältä.

Lemmikin turvallinen kuljettaminen on äärimmäisen tärkeää sekä itse eläinystävän että myös autossa matkaavien ihmisten näkökulmasta. Vääränlaisen kuljetuksen mahdolliset seuraamukset ovat hirvittäviä.

Honda on kehittänyt nerokkaita koirankuljetusratkaisuja juuri valmistajan autoja varten, jotka sopivat täydellisesti auton istuimille. Nämä on helppo puhdistaa, säilöä ja luonnollisesti ne ovat myös turvallisia koiralle. Kuljetusratkaisut hyödyntävät Hondan turvajärjestelmiä varmistaakseen matkustamisen onnistumisen ja pitääkseen koiran turvassa myös mahdollisen onnettomuuden sattuessa kohdalle.

Honda tassuttelee omistajien sydämiin söpöillä tassunjäljillä varustetuilla lisävarusteilla. Nämä ovat näkökulmasta riippuen joko ällöttävän mauttomia tai ehdoton pakkohankinta.

Valikoimaan kuuluu muun muassa kuoret automaattivaihteisen auton vaihteenvalitsimen päällystämiseen sekä vastaava ratkaisu auton avaimelle. Lisäksi kojelautaan voi liimata saman teeman mukaisia kolmiulotteisia tassutarroja.

Honda Dog

Myös ulkokuoresta on huolehdittu ja alkuperäiset vanteiden keskikupit tassunjäljillä korvaavat vaihtoehdot edustavat ehkä varustelun viattominta päätä. Kokonaisuuden kruunaamiseksi omistaja voi lätkäistä auton perään Honda Dog -lisämerkinnän.

Autonvalmistajien tulisi tehdä tuotteita, jotka sopivat kuluttajien tarpeisiin. Koiranomistajat ovat yllättävän unohdettu ryhmä ottaen huomioon lemmikkien yleisyyden. Honda on löytänyt nerokkaasti markkinan, jossa on tilaa ja ehkä tämä tarkoittaa täysin uusia ostajaehdokkaita merkille.

Näin Honda pyrkii tekemään autosta turvallisen ja viihtyisän paikan matkustaa ehkä hieman kauemmaksikin koirapuistoon. Honda Dog on mielenkiintoinen suuntaus siksi, että se tulee suoraan autonvalmistajalta. Toivottavasti nämä saadaan myyntiin maailmanlaajuisesti, jotta autokaupassa asioiville ei jää luu käteen.

Kuvat ja lähde: Honda

Luetuimmat