17.11.2016

Katso kuumimmat herkut Auto 2016 -tapahtumasta!

Auto 2016

Auto 2016 kokoaa Helsingin Messukeskukseen huiman joukon ennennäkemättömiä uutuuksia.

Auto 2016

Citroën C3, Nissan Micra, Honda Civic, Audi Q5… Auto 2016 -tapahtuman näyttelyaluetta kiertäessä pää pyörii ympäriinsä uutuuksien perässä. Hyundai i30:n kerrotaan olevan peräti ensimmäistä kertaa esillä Pariisin autonäyttelyn jälkeen!

Auto 2016

Renaultin osastolla katseet kääntää vie keltainen Scenic. Vieressä on tarjolla pidempi Grand Scenic, eikä osastolta löytyvä Megane Sport Tourer GT sekään ole vanha tuttu. Onpa paikalla myös mopoautona ja kevyenä nelipyöränä myytävä Twizy.

Auto 2016

Ranskalaista crossoverhenkeä löytyy heti vierestä Peugeotin osastolta. Uusi 3008 kannattaa tarkastaa myös sisältä!

Auto 2016

Peugeotin vierestä löytyy Citroën ja uusi ihastuttava C3. Pirteästä pikkuautosta on esillä makeasti koristeltu painos Airbumpeineen kaikkineen.

Auto 2016

Rauhallisempaa futurismia löytyy Hyundain osastolta, jota tähdittää i30:n ohella Ioniqin täyssähköinen painos.

Auto 2016

Toinen korealaistähti on uusi myyntisuosikki Kia Rio.

Toyota C-HR ei ainakaan huku massaan. Villien kurvien kokonaisuus on yksi tämän hetken hätkähdyttävimmistä sarjatuotantoautoista.

Auto 2016

Yksi koko näyttelyn suurimmista vetonauloista on Škoda Kodiaq. Ryysiksen välttämiseksi autoa on onneksi kaksi kappaletta: viisi- ja seitsenpaikkainen versio.

Auto 2016

Jos automaailma palkitsisi suurimmasta sukupolvenvälisestä loikasta, ehdolla olisi kaksi varsin erilaista autoa. Nissan Micra on muuttunut yhdessä sukupolvessa huomaamattomasta budjettiautosta upeannäköiseksi pikkuautoksi. Auto2016:sta saatu valkoinen väri tosin kätkee osan näyttävyydestä – kannattaa kuitenkin tarkistaa punamusta sisusta.

Auto 2016

Toinen jättiloikka löytyy Land Roverin osastolta. Uusi Discovery hylkää edeltäjien kubistisen työkalumaisuuden: pelkistetyt pyöreät linjat kätkevät peräti 480 kilon painonsäästön! Esillä oleva Discovery on muuten aito tehtaan prototyyppi – sellaista ei ihan joka päivä näe täällä pohjolassa.

Auto 2016

Land Roverin osaston vierestä löytyy toinen harvinaisuus. Mazda MX-5 RF on klassikkoroadsterin targakattoinen painos. Auto edustaa kolmasosaa Euroopan MX-5 RF -kannasta – autoja siis on vanhalla mantereella oikeasti vain kolme kappaletta!

Auto 2016

Hondan osastolta löytyy tuoreen Civicin sedan ja hatchback-versiot. Tällä kertaa sedanin yhteydestä on tiputettu kaikki mahdollinen pappamaisuus pois, ja hyvä niin.

Audin osastolta löytyy peräti kolme uutuutta. S5 Coupé kätkee räyhää suorituskykyä ajattoman linjakkaaseen koriin. Etualalla esiintyy uusi Q5-katumaasturi ensimmäistä kertaa Suomessa.

Audi Q5:n vierestä löytyy pikkukarhumainen Q2.

Auto 2016

Porschen osaston tuorein tähti on uusi Moottorin toimituksenkin ihastuttanut Panamera.

Sirkuksen päättää SsangYongin osastolta löytyvä Tivoli XLV. Nähtävää siis riittää!

Teksti ja kuvat : Lauri Ahtiainen

Päivitetty: 17.11.2016 klo 22:37. Lisätty Toyota C-HR.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat