26.8.2015

Kesäkisa ohi – voittajalle 2 690 eurolla työkaluja

Moottorin lukijakilpailujen ja kesätapahtumien yhteinen pääpalkinto Kamasa Tools -työkaluvaunu työkaluineen suuntaa Lammille. Toinen vaunu arvotaan joulukuussa.

Kesäkisojen näyttävä pääpalkinto on arvottu. Kamasa Tools -työkaluvaunu on erityisesti automekaanikkojen käyttöön varusteltu kokonaisuus, joka vie vain vähän lattiatilaa autotallissa.

Moottorin tilanneiden kesken arvotaan joulukuussa vielä toinen 2690 euron arvoinen Kamasa Tools -työkaluvaunu työkaluineen. Lisäarvontaan osallistuvat kaikki Moottorin tilanneet. Moottorin voit tilata TÄÄLTÄ.

Palkinto sisältää: Korjaamovaunu, keskuslukitus; Ruuvitaltat: Ura, PH, PZD; Ruuvitaltat: Torx 8–30; Ruuvitaltat: Ura, PH, jossa varren läpi menevä terä; Pihdit, sivuleikkurit, yhdistelmäpihdit, radiopihdit, liukunivelpihdit; Pihdit, lukkorengaspihdit, sisäiset ja ulkoiset; Kiintosilmukka-avaimet: räikkä 8–19 mm; Kiintosilmukka-avaimet: 8–24 mm; Kiintosilmukka-avaimet: 25–32 mm; Nivelhylsyavaimet: 8–19 mm; Hylsytyökalut 1/4”: lyhyt ja pitkä hylsy; Kuusiokolopää ja Torx: 1/4” teräpalahylsyt ja avaimet; Hylsytyökalut 3/8”: räikkäavaimet, yleisnivel, jatkokappale, sytytystulppahylsyt; Hylsyt, lyhyet ja pitkät 3/8”: 8–22 mm; Hylsyt, lyhyet ja pitkät 3/8”: Kuusiokolopää; Hylsyt, lyhyet ja pitkät 3/8”: Torx T ja E; Hylsytyökalut 1/2”: räikkäavain, yleisnivel, jatkokappale, sytytystulppahylsyt; Voimahylsyt: 1/2” 10–32 mm; Voimahylsyt, pitkät: 1/2” 10–24 mm; Hylsyt, lyhyet ja pitkät 1/2”: Kuusiokolopää; Hylsyt, lyhyet ja pitkät 1/2”: XZN/Torx T ja E; Terätyökalut: viilat, poranterät, sakset, veitset; Lyöntityökalut: vasara,
tuurna, pistepuikko; 2xSisälaatikko: 1/3 laatikko.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat