21.2.2021

Lapsille uusi tapa tutustua moottoripyöräilyyn – Husqvarna eDrive-tasapainopyörä

Husqvarna eDrive

Husqvarna tuo markkinoille sähköavusteiset tasapainopyörät, joilla lapset voivat ottaa ensituntumaa moottoroidulla kaksipyöräisellä ajamiseen.

Mahdollistaakseen lapsille helpon tavan tutustua moottoripyöräilyyn, tuo Husqvarna markkinoille kaksi sähköavusteista tasapainopyörää. Pienempi, Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive, sopii 3-5 -vuotiaille lapsille, ja isompi, 16eDrive, on sopiva 4-8 vuotiaille. Tasapainopyörät valmistaa Husqvarnan kanssa yhteistyösopimuksen tehnyt Stacyc.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jokaiselle sopiva aloitustaso

Molemmissa eDrive -malleissa on kolme eriasteista tehoasetusta, sekä mahdollisuus kytkeä sähkömoottorin avustus kokonaan pois käytöstä. Se takaa, että jokaiselle lapselle löytyy sopiva aloitustaso molemmista malleista. Sitä mukaa kun lasten koordinaatio sekä tasapaino kehittyvät ja he oppivat käyttämään kaasua hallitusti, voidaan tehoasetusta ja siten huippunopeutta nostaa.

Husqvarna eDrive

Pienemmän 12 eDriven istuinkorkeus on 33 senttimetriä ja renkaat 12-tuumaiset. Tehoasetuksesta riippuen huippunopeus on 8, 11 tai 14 kilometriä tunnissa. Isommassa 16eDrivessä istuinkorkeutta on kymmenen senttimetriä enemmän (43 cm), ja renkaat ovat 16-tuumaiset. Isompi rengaskoko mahdollistaa ajamisen vähän epätasaisemmassakin maastossa. Huippunopeus eri tehoasetuksilla on 8, 12 tai 21 kilometriä tunnissa. Virtaa riittää yhdellä latauksella jopa 60 minuutiksi. Nopea lataus sekä helposti vaihdettava akku mahdollistavat ajon jatkumisen pidempäänkin.

Matala kynnys sähkökäyttöiseen motocross-minipyörään

Molemmat eDrive-mallit mahdolistavat lapsille turvallisen tavan nauttia kaksipyöräisten mukanaan tuomasta vapaudesta ja hauskanpidosta. Sähköavusteisista eDrive-malleista on luontevaa siirtyä matalalla kynnyksellä Husqvarna EE 5 -minisähköpyörän ajamiseen. Pari vuotta sitten esitellyn EE 5:n tehoalue on säädettävissä kuudelle eri tasolle ja suorituskyky yltää helposti 55-kuutioisen polttomoottorikäyttöisen motocross-minipyörän tasolle.

Husqvarna eDrive -mallit ovat saatavilla valtuutetuilta Husqvarna-jälleenmyyjiltä.

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Husqvarna

Luetuimmat